0.3 C
Amsterdam
vrijdag, december 1, 2023

De binnenmuren van je woning schilderen in drie stappen

Kan jouw woonkamer, keuken of slaapkamer wel...

De noodzaak van duurzame verwarming in Amersfoort

Wie in Amersfoort woont, weet dat het...

Tapijttegels voor in huis

WonenTapijttegels voor in huis

De vloer in een huis bepaald voor een groot deel de sfeer en de indruk. Houten vloeren geven door hun bruine kleur een huiselijk warme sfeer. Maar dit voelt minder fijn aan de voeten. Tapijttegels daarentegen voelt heel erg fijn aan de voeten. Zorgt ervoor dat de warmte binnenshuis wordt gehouden. De warmte kan dan niet via de vloeren wegvloeien. Naast een fijn gevoel aan de voeten zijn tapijttegels gemakkelijk in onderhoud, vlekken zijn namelijk eenvoudig te verwijderen. Ook zorgen tapijttegels voor geluidsdemping in huis.

Tapijttegels 

Tapijttegels kunnen binnen no time worden aangebracht in uw woning of bedrijfspand. Daarbij zijn de tapijttegels niet duur, de tapijttegels zijn al voor €0,50 per stuk verkrijgbaar. Zo kan u voordelig een vloer van goede kwaliteit aanschaffen. Vooral als u het vergelijkt met de kosten voor een laminaat of pvc vloer. Daarnaast is de keuze groot en is er voor elke woonstijl een geschikte tapijttegel. Het grote voordeel van tapijttegels is dat je er eindeloos mee kunt combineren. Ook kunnen de vloertegels eenvoudig worden meegenomen bij een verhuizing. Ze zijn namelijk makkelijk te leggen, u heeft geen last van een grote onhandige rol. Verder is een tapijttegel eenvoudig bij te snijden, waardoor de vloer netjes gelegd kan worden. Voor tapijttegels hoeft er geen ondervloer geplaatst te worden. Ze kunnen direct op een vlakke, harde, droge en schone ondergrond worden geplaatst. Ook worden de tapijttegels niet vastgelijmd, geniet of gespijkerd. Hierdoor kunnen ze zoals eerder vermeld worden meegenomen bij de verhuizing. Het is wel handig om op plekken waar u regelmatig meubels verschuift, tapijttegels te fixeren met een stukje dubbelzijdig tape. 

Verschillende soorten tapijttegels

Er zijn veel verschillende tapijttegels. Of u opzoek bent naar bouclé, frisé, laagpolige of juist hoogpolige tapijttegels. De tapijttegelhandel heeft het allemaal. Hier bestel je gegarandeerd een vloer die bij je past. Er zijn vloeren van verschillende merken, als Desso, Interface, IVC, Van Heugten, Heuga, Modulyss en nog meer. De onderkant is vaak gemaakt van bitumen. Zowel de garen als de rug van de tapijttegel worden steeds vaker gemaakt of deels gemaakt van gerecycled materiaal. Als u de tapijttegels voor een nog lagere prijs wilt, kunt u kijken naar tapijttegels restpartij. Dit is een voorraad tapijttegels die na afloop in de markt van een product overblijft. Er zijn dan vaak minder grote aantallen tapijttegels van dezelfde soort tapijttegel, maar wel voor een lagere prijs. Hierdoor kan er voor een relatief lage prijs een compleet nieuwe vloer worden gelegd. 

Check ook deze content

Populaire berichten