18.2 C
Amsterdam
dinsdag, mei 28, 2024

De binnenmuren van je woning schilderen in drie stappen

Kan jouw woonkamer, keuken of slaapkamer wel...

De noodzaak van duurzame verwarming in Amersfoort

Wie in Amersfoort woont, weet dat het...

Met een thermosfles heb je de hele dag warme thee!

LifestyleMet een thermosfles heb je de hele dag warme thee!

We weten het allemaal: je moet voldoende drinken gedurende de dag. Maar wat nu als je, bijvoorbeeld voor je werk, de hele dag op pad bent? Dan kun je niet telkens weer ergens iets gaan drinken, dat loopt flink in de papieren. Je kunt er dan maar beter zelf voor zorgen dat je voldoende te drinken mee hebt genomen. Een thermosfles is dan een echte uitkomst. In een goede thermosfles blijft je thee de hele dag lekker warm en je water of je sapje lekker koud. Natuurlijk kun je ook koffie meenemen in je thermosfles. Maar zorg er wel voor dat je de thee- en koffiefles apart van elkaar houdt. Koffie met theesmaak gaat, op zich, nog wel, maar thee met koffiesmaak… not so much.

Een thermosfles die tegen een stootje kan

De thermosflessen van vroeger hadden allemaal een glazen binnenfles en die kon breken. Dat gebeurde dan ook regelmatig en dat zorgde er dan weer voor dat je er niet zo happig op was om je eigen drinken mee te nemen. Daarbij was het belang van voldoende drinken toen nog niet onderkend en was het zeker niet zo actueel als nu. Een thermosfles gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal zorgt ervoor dat je je drinken héél lang koud of juist warm kunt houden. 

Vergeet ook niet te eten

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om 's ochtends je bammetjes te smeren en deze gedurende de dag op te eten. Dat gaat prima met alle goede lunchboxen die er nu zijn. Maar wat nu als je niet zo'n broodeter bent? Als je liever kiest voor een bakje yoghurt met muesli in de ochtend? Dan neem je gewoon een handige muesli beker mee. In deze beker blijft de yoghurt koel en de muesli knapperig. Je kunt je ontbijt dus rustig meenemen en achter je bureau of zelfs in de tram of trein opeten.

Voldoende drinken gedurende de dag is écht belangrijk

Wanneer je, met behulp van een fijne thermosfles, voldoende drinkt gedurende de dag zul je al snel de voordelen ervaren. Je zult je beter kunnen concentreren en je zult minder (snel) hoofdpijn krijgen. Daarbij is voldoende drinken ook erg goed voor je huid, haar en nagels. De kwaliteit van het drinkwater in Nederland is dusdanig dat je er gerust twee liter, of iets meer, van kunt drinken per dag. Ben je geen liefhebber van gewoon water? Voeg dan een schijfje citroen of komkommer toe via de grote vulopening in de thermosfles. Dat maakt drinken nog lekkerder!

 

Check ook deze content

Populaire berichten