0.3 C
Amsterdam
vrijdag, december 1, 2023

De binnenmuren van je woning schilderen in drie stappen

Kan jouw woonkamer, keuken of slaapkamer wel...

De noodzaak van duurzame verwarming in Amersfoort

Wie in Amersfoort woont, weet dat het...

Afdrukkosten

ZakelijkAfdrukkosten

Afdrukkosten zijn vaak een groot struikelblok voor gebruikers van printers die veel gebruikt worden. Als ze hun drukbudgetten niet nauwlettend volgen, kunnen de kosten hoog oplopen. Om u te helpen te begrijpen hoe belangrijk het is om uw printer goed te onderhouden en de afdrukkosten nauwlettend te volgen, gaan we een kijkje nemen naar het typen cartridge, en welke goed of slecht is voor uw printer. We zullen ook kijken naar zowel toner- als inktcartridges afdrukken. De blog zal worden afgesloten met drie manieren om geld te besparen bij het afdrukken.

Cartridges

Om deze blog te beginnen, is het belangrijk om het verschil te begrijpen tussen een standaard inktcartridge en een compatibele cartridge. Bij het winkelen voor een inktcartridge of een compatibele cartridge, zoekt u op zoek naar een die het laagste productievolume en de laagste eenheidsprijs heeft. Aangezien de compatibele cartridges lager zijn in volume, is de kosten van elke afzonderlijke cartridge hoger. Als u bijvoorbeeld 500 cartridges nodig hebt, zou u beter zijn om een grote cartridge te kopen in plaats van een kleiner formaat. Drukboekjes en catalogi afdrukken die grote hoeveelheden papier vereisen, profiteren van het gebruik van compatibel papier in tegenstelling tot het gebruik van standaard papier. Het juiste papier kan wat duurder zijn, maar bespaart u geld op het gebied van onderhoud en afschrijving. Vervolgens kijken we hoe we de kosten van het afdrukken meten. U moet eerst het aantal pagina's per cartridge weten, zodat u uw kosten per vel kunt berekenen. Vervolgens is het belangrijk om te bepalen hoeveel pagina's per zoveel cartridges u daadwerkelijk afdrukt om uw uitgaven goed te meten.

Geld besparen

Een manier om geld te besparen bij afdrukken is om uw inktcartridge minder vaak te vervangen. Het vervangen van een inktcartridge bespaart u op de lange termijn geld omdat dit betekent dat u geen cartridges inktpatroon hoeft te kopen voordat u bij uw afdrukprojecten bent. Dit klinkt misschien gek, maar vaak worden inktpatronen te snel weggegooid. Werk door met de inkt tot de figuurlijke laatste druppel. Een goede cartridge, bijvoorbeeld de HP 301 cartridge gaat lang mee en werkt goed tot de laatste druppel.  Door het oog op de hoeveelheid inkt die door uw printer wordt gebruikt, telkens wanneer u klaar bent met het afdrukken, zorgt u ervoor dat u altijd de minste hoeveelheid inkt gebruikt, die de hoeveelheid afval die in stortplaatsen gaat verminderen. Overweeg uiteindelijk de kwaliteit van uw printer wanneer u probeert geld te besparen bij het afdrukken. Sommige mensen zijn ten onrechte van mening dat alle printers van dezelfde kwaliteit zijn.

 

Check ook deze content

Populaire berichten