0.3 C
Amsterdam
vrijdag, december 1, 2023

De binnenmuren van je woning schilderen in drie stappen

Kan jouw woonkamer, keuken of slaapkamer wel...

De noodzaak van duurzame verwarming in Amersfoort

Wie in Amersfoort woont, weet dat het...

Duo rolgordijnen binnen je interieur, waarom niet?

WonenDuo rolgordijnen binnen je interieur, waarom niet?

Ben je je interieur van je eigen woonkamer een beetje zat en wil je eens goed gaan veranderen? Dan kan je beginnen met het plaatsen van duo rolgordijnen. Deze rolgordijnen geven extra sfeer binnen je interieur en je kunt ook nog eens zelf bepalen wanneer je het donker en wanneer je het licht wilt hebben. Deze keuze om eens duo rolgordijnen te hangen voor je raam zou dan ook snel gemaakt moeten zijn. In dit artikel een aantal reden waarom je duo rolgordijnen zou moeten gebruiken binnen je interieur.

 

Kies voor duo rolgordijnen omdat ze uniek zijn

Je ziet het overal en het wordt een onderhand wel een beetje saai: klassieke gordijnen en jaloezieën. Ja, ze gaan jarenlang mee, maar kennen ook zo hun beperkingen en zijn niet altijd even effectief. De uitvinding van de duo rolgordijn liet dan ook een erg frisse wind waaien door de interieurbranche. Er kwamen zoveel nieuwe mogelijkheden om op een andere manieren gordijnen voor je raam te hangen. Duo rolgordijnen werken heel eenvoudig. Er worden twee stoffen over elkaar geschoven en met één handeling bepaal je hoeveel lichtinval je wilt hebben. Kind kan de was doen. Daarnaast zijn duo rolgordijnen ook nog eens heel stijlvol en kunnen perfect passen binnen je interieur.

 

Duo rolgordijnen bieden 100 en 1 mogelijkheden

Mooi is dat je de lichtinval kunt bepalen en dat duo rolgordijnen heel stijlvol binnen je interieur kunnen passen. Maar duo rolgordijnen bieden ook de mogelijkheid voor een stukje privacy. Want door een duo rolgordijn te plaatsen bepaal jij hoeveel inkijk in je kamer is. Met duo rolgordijn verduisterend op maat kan je tevens zelf bepalen in hoeverre je je randen en ramen bedekt. Ander voordeel is dat bij de verduisterende stof van duo rolgordijnen het licht geen kans krijgt om te vallen op je televisie, tablet of ander scherm. Zo kan je tijdens stralend weer binnen in huis gewoon normaal je werk doen. 

 

Bijna geen onderhoud nodig voor duo rolgordijnen

De voordelen houden maar niet op bij duo rolgordijnen. Zo hoef je bij deze speciale gordijnen niet de gordijnen los te maken en schoon te maken. Ook hoef je geen sopje te maken om de latjes van de jaloezieën schoon te maken. Maak de keuze voor duo rolgordijnen met stevige en onderhoudsvriendelijke 100% polyester en je maakt het duo rolgordijn eenvoudig schoon met een eenvoudige doek. Heel simpel, een doekje er langs en je bent klaar.

 

Check ook deze content

Populaire berichten