18.2 C
Amsterdam
dinsdag, mei 28, 2024

De binnenmuren van je woning schilderen in drie stappen

Kan jouw woonkamer, keuken of slaapkamer wel...

De noodzaak van duurzame verwarming in Amersfoort

Wie in Amersfoort woont, weet dat het...

Disco feest zonder geluidsoverlast!?

AlgemeenDisco feest zonder geluidsoverlast!?

Herrie, lawaai, keiharde muziek, het is iets waar je van kan genieten of kan haten. Voor de mensen die houden van harde muziek op een feestje alleen dit niet vaak kunnen doen omdat de buren het niet zo fijn vinden is er perfecte oplossing gevonden. Jij kan op je feestje keihard de muziek aanzetten zonder dat de buren er enig last van hebben. Dit kan je doen door middel van een silent disco. Jij luistert naar de beste muziek en niemand anders hoort het. Dit kan je doen met familie of vrienden. Er zijn 3 verschillende kanalen luister, al hou jij van hip hop maar je vrienden meer van nederlandse muziek dan kunnen jullie allebei jullie eigen zender aanzetten. Dus de volgende keer dat jij een feestje houd kan jij samen met vrienden of familie een feestje houden zonder dat de buren er last van hebben. Je zal het net ervaren of de muziek lekker aan staan op jouw volume. Ook kan je met iedereen naar dezelfde zender luisteren waardoor iedereen met elkaar mee kan doen.  Het voordeel is dat het makkelijk te besturen is en een batterij heeft van 10 uur lang, genoeg voor een goed feest dus! 

 

Silent disco Rotterdam

In nederland heb je veel mooie plekken om een feestje te bouwen. Rotterdam is een van die plekken waar je je eigen feestje kan bouwen. Al wil je in het park of je achtertuin zijn. Met een silent disco kan je overal een feestje houden met je familie of vrienden. Neem de box mee met de zonders en koptelefoons en ga naar de gewenste plek en begin maar met het feestje. Je sluit de koptelefoons aan met de zender en de zender met het apparaat waarop je je muziek afspeeld. Iedereen een koptelefoon op en het feestje kan echt beginnen op de plek die jij maar wil. 

Silent disco Eindhoven

Een feestje in Eindhoven wie wil dat nou niet. Soms wil je gewoon elke dag een feestje bouwen. Wat als ik jou vertel dat dit mogelijk is met een silent disco. Jij kan lekker je feest houden met de silent disco koptelefoons. Hierdoor val je de buren niet lastig en jij heb je feestje. Op deze manier kan je hard de muziek in je oren aanzetten en een goed Brabants feest houden. Deze koptelefoons zitten comfortabel en hebben leuke lichten aan de zijkant. Door deze te huren ben je goedkoop uit en heb je alle plezier die je maar wil.

Check ook deze content

Populaire berichten