18.2 C
Amsterdam
dinsdag, mei 28, 2024

De binnenmuren van je woning schilderen in drie stappen

Kan jouw woonkamer, keuken of slaapkamer wel...

De noodzaak van duurzame verwarming in Amersfoort

Wie in Amersfoort woont, weet dat het...

Heb je al een zonnebril voor in huis?

WonenHeb je al een zonnebril voor in huis?

Een zonnebril dragen in huis is voor vele mensen geen optie. Is ook helemaal niet zo gek dat mensen gewoon liever iets voor de ramen kunnen hangen wat hen van de zon beschermd. Ook al zullen er vast wel mensen zijn die hun zonnebril binnenshuis ook dragen, en daar heb ik dan ook zeker niets op tegen. Al denk ik dat de meesten toch liever gaan voor een ander en wellicht iets wat vaker voorkomend alternatief.

Keuzes, keuzes, keuzes…

Wanneer je zonwering wilt gaan installeren in of aan je woning komen er nog aardig wat dingen bij kijken. Wat voor soort zonwering wil je, wil je het aan de binnenkant van je ramen hebben of juist aan de buitenkant? Wil je de zonwering met de hand draaien om het uit te rollen of naar beneden te krijgen of heb je liever een elektrische oplossing? Voor de één zal het één beter bevallen dan bij de ander en dat is dus voor iedereen verschillend.

Jouw favoriete zonwering

Je hebt twee verschillende soorten zonwering, je hebt ‘binnenzonwering’ en ‘buitenzonwering’ zoals je wellicht al aan de woorden kunt lezen is de een voor aan de buitenkant van je woning, en de ander voor binnen. Per persoon verschilt het wat mensen graag in het huis hebben. Kijk naar de kleur, de grote, de vele verschillende de soorten die je hebt en wees lekker creatief.

Binnen- of buitenzonwering

Voor in je woning maken mensen vaak gebruik van een rolgordijn of een gordijn. Soms zelfs beide om de zon en overig licht zo goed mogelijk buiten te houden. Meerdere lagen zonwering kunnen er ook voor zorgen dat je eventuele warmte buiten kunt houden, de één vindt weer dat het wel werkt de ander vindt van niet. Het heeft ook wel wat leuks die laagjes, heel leuk om in verschillende kleuren te doen. Het gebruik van verschillende kleuren kan de ruimte ook opfleuren en bij bepaalde kleuren zelfs wat opener laten ogen, bij bijvoorbeeld het gebruik van wit, crème en beige kleuren, maar ook pasteltinten.

Voor buiten je woning maken mensen vaak gebruik van een zonnescherm, dit is vaak van stof Deze rol je of direct naar buiten om de zon van bovenaf tegen te houden, de meeste mensen hebben deze wel in de achter en/of voortuin hangen om de zon tegen te houden. Deze koop je vaak ik creatieve kleurtjes. Vaak heb je ze met een rode en witte streep, of een groene en witte streep heel leuk, tuurlijk heb je ze ook gewoon in blanco kleurtjes, zoals de meeste mensen dat leuk vinden.

 

 

Check ook deze content

Populaire berichten