18.1 C
Amsterdam
zaterdag, augustus 13, 2022

Een kleding webshop beginnen: waar moet je aan denken?

Zit jij erover na te denken om...

Kinderen de ruimte geven

Veel ouders vinden het lastig om afstand...

Geld investeren in verschillende projecten? Zo pak je dat aan!

Investeren in verschillende projecten kan een spannende...

Houten lamellen op maat: je bepaalt zelfs de lamelbreedte

WonenHouten lamellen op maat: je bepaalt zelfs de lamelbreedte

Kijken we naar decoratie voor onze ramen, dan zien we een duidelijke trend. Steeds meer mensen kiezen namelijk voor lamellen en specifiek voor houten lamellen. Met hout haal je de natuur in huis en van hout is bekend dat het meteen meer sfeer in een ruimte weet te brengen. De lamellen worden voor je op maat gemaakt. Gemak dient immers de mens.

Bijzonder stijlvolle decoratie voor de ramen

Kies je voor houten lamellen op maat dan heb je smaak en kies je voor zeer stijlvolle raamdecoratie. De horizontale houten lamellen op maat passen in zo goed als elk interieur en gelden als een zeer duurzame vorm van raamdecoratie. Het grote voordeel van lamellen is dat je zelf de regie in handen hebt wat betreft de privacy. Wil je wat meer licht in je huis, dan kan dat gewoon. Wil je op bepaalde momenten liever privacy dan is dat met de houten lamellen op maat ook al geen enkel probleem. Juist dat aspect maakt van lamellen een zeer populaire vorm van decoreren van ramen. Behalve van hout heb je overigens ook lamellen beschikbaar van PVC en aluminium. Ze benaderen echter niet de uitstraling die hout altijd heeft. Hut is nou eenmaal uniek en niet te evenaren, hoe zeer andere materialen dat ook nastreven.

Perfect bij een Scandinavische of industriële inrichting

Kies je voor lamellen van hout, dan krijg je ook daadwerkelijk lamellen die voor 100 procent van hout zijn. In alle gevallen zijn deze lamellen trendy en stijlvol. De houten lamellen op maat passen in elke ruimte, maar lijken wel specifiek gemaakt voor de Scandinavische en industriële inrichting. Ook binnen urban jungle matchen de lamellen meer dan goed. Opvallend is dat invloedrijke influencers bijkans zweren bij houten lamellen. Die voorkeur steken ze dan ook bepaald niet onder stoelen of banken. 

De lamellen zijn op maat en dat maakt de plaatsing eenvoudiger

Je bepaalt zelf de maten van jouw lamellen en kunt zelfs aangeven wat de voor jou perfecte lamelbreedte is. Kies je voor wat breder, dan kun je doorgaans wat meer lichtinval in jouw huis realiseren. Omdat de lamellen perfect op maat gemaakt zijn, is ook het plaatsen een fluitje van een cent. Dat betekent dus dat ook jij heel snel houten lamellen op maat voor de ramen kunt hebben hangen. Laat die kans die er is zeker niet liggen. Hout geeft namelijk altijd iets extra’s en zorgt altijd voor warmte en sfeer in ongeacht welke ruimte dan ook. 

 

Check ook deze content

Populaire berichten