0.3 C
Amsterdam
vrijdag, december 1, 2023

De binnenmuren van je woning schilderen in drie stappen

Kan jouw woonkamer, keuken of slaapkamer wel...

De noodzaak van duurzame verwarming in Amersfoort

Wie in Amersfoort woont, weet dat het...

3x super toegankelijke sporten

Algemeen3x super toegankelijke sporten

De zomer komt eraan en misschien is dat wel voor jou het moment dat je wat fitter wil worden zodat je je straks lekker voelt in je zwembroek of bikini. Hieronder staan een aantal super toegankelijke sporten die jou kunnen helpen jou helemaal ready te maken voor de zomer.  

Padel 

Padel is in Nederland een relatief nieuwe sport en ondertussen zelfs de snelst groeiende sport van Europa! Overal om je heen worden er steeds meer padelclubs geopend. De sport is toegankelijk voor iedereen en alle niveaus en mede daarom razend populair. Padel wordt gezien als de toegankelijke variant van tennis. Je speelt namelijk al snel lange rally’s, ongeacht het verschil in ervaring. Daarom is het gemakkelijk om deze sport een keer te proberen! Voor een potje padel in de omgeving van Amsterdam kun je terecht bij The Padellers. The Padellers heeft twee locaties in Amsterdam waaronder Amstelpark padel, maar ook voor padel vlakbij Eindhoven kun je bij ze terecht! Kom je niet uit deze omgeving? Check dan de website voor een locatie bij jou in de buurt. Je boekt hier een padelbaan volgens het pay & play principe! Je zit dus niet vast aan een lidmaatschap, maar je kunt gewoon een keer komen spelen. 

Fietsen 

Zowel fietsen als hardlopen zijn sporten waar je gemakkelijk mee kunt beginnen en ook snel fit van wordt. Bij deze sporten is het ideaal dat je helemaal zelf kunt bepalen wanneer je gaat sporten. Is alleen sporten niks voor jou? Bel een van je vrienden op en ga gezellig samen een rondje fietsen! Daag jezelf uit door de ronde steeds iets grote te maken of voer je fietstempo op. Het kan tegenwoordig misschien wel moeilijker zijn om een racefiets te vinden. Fietsen is in de ‘coronatijd’ namelijk mega populair geworden, omdat het een gemakkelijke manier is om je conditie op pijl te houden.

Bootcamp

Bij lekker weer kun je in een park bij jou in de buurt gemakkelijk een bootcamp volgen! In alle parken worden er namelijk genoeg lesjes aangeboden. Kies er met mooi weer voor om lekker te bootcampen voordat je naar je werk gaat! Zo heb je je beweging van de dag in de ochtend al gehad en ben je de hele dag lekker productief! Wil je liever niet deelnemen aan een lesje? Zet dan je eigen bootcamp in elkaar. Ren een rondje en doe tussendoor verschillende oefeningen. Voor deze oefeningen heb je niet per se materiaal nodig. Je kunt het namelijk al zwaar genoeg maken zonder gewichten. Wees een beetje creatief en maak gebruik van bijvoorbeeld muurtjes om op de springen of trappen om op te lopen.

Check ook deze content

Populaire berichten