0.3 C
Amsterdam
vrijdag, december 1, 2023

De binnenmuren van je woning schilderen in drie stappen

Kan jouw woonkamer, keuken of slaapkamer wel...

De noodzaak van duurzame verwarming in Amersfoort

Wie in Amersfoort woont, weet dat het...

Brillenmode van nu

FashionBrillenmode van nu

Functioneel zijn brillen zeker, maar ze zijn daarnaast ook modieus. Een bril draag je iedere dag. Het is dan ook belangrijk dat je kiest voor een bril die past bij jouw stijl. Tegenwoordig kun je kiezen uit veel verschillende monturen, kleuren, materialen en vormen. Geen bril is meer te gek. Alleen wat is dan de brillenmode van nu? Hieronder bespreken we de relevante trends op het gebied van brillenmode. Lees verder en doe inspiratie op voor jouw toekomstige bril.

Metaal is het nieuwe materiaal 

Een bril moet je met plezier kunnen dragen. Het is dan ook wel leuk als je afweet van de laatste brillentrends. Een daarvan is dat metaal steeds vaker wordt gebruikt als materiaal voor monturen. Hierbij is opvallend dat de monturen extreem dun zijn. Dit accentueert je gezicht mooi en creëert een vlotte look. Bekende merken bieden de dunne, metalen monturen aan in allerlei vormen en maten. Ga jij voor een pilotenbril of heb je liever een geometrische vorm? En koop jij je bril online? Dan ontdek je de vele kleuren zoals brons, goud of zilver. Vooral onder studenten zijn metalen brillen populair. Ben je dus op zoek naar een jonge, frisse look? Dan zijn de metalen monturen een perfecte match. 

Transparante monturen

Een andere trend die we dit jaar zien, is het dragen van transparante monturen. Steeds meer bekende merken bieden hun klanten verschillende soorten monturen aan die doorzichtig zijn. Het staat fris, maar tegelijkertijd ook elegant. Heb jij een uitgesproken stijl? Dan kan je nooit de fout in gaan met een transparante bril. Deze monturen passen namelijk op iedere outfit. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken of de kleur van je bril wel een goede match is met de kleuren van je kleding. Naast dat doorzichtige monturen gewild zijn, zie je ook steeds meer brillen zonder rand. Vroeger waren deze favoriet. Dit jaar zien we dat de monturen zonder rand weer aan populariteit winnen. 

Opvallend is ook stijlvol

Waar transparante en randloze brillen een neutrale uitstraling hebben, is het ook eens leuk om voor opvallend te kiezen. Denk hierbij aan felle kleuren, geometrische monturen en unieke printjes. Hoe origineler de bril, des te opvallender je bent. Een bril is namelijk een van de eerste dingen die anderen opmerken als ze je zien. Opvallende brillen zijn ook zeker leuk voor kinderen. Kinderbrillen zijn er in allerlei vormen, kleuren en printjes. Dat maakt het dragen van een bril voor de kleintjes onder ons erg leuk. 

Check ook deze content

Populaire berichten