18.2 C
Amsterdam
dinsdag, mei 28, 2024

De binnenmuren van je woning schilderen in drie stappen

Kan jouw woonkamer, keuken of slaapkamer wel...

De noodzaak van duurzame verwarming in Amersfoort

Wie in Amersfoort woont, weet dat het...

Welke jeans past bij jou?

FashionWelke jeans past bij jou?

Korte benen, lange benen? Brede heupen, smalle heupen? Dikke kuiten, slanke kuiten? Veel bil, weinig bil? Duur of goedkoop? Er zijn zoveel aspecten waar je rekening mee moet houden bij het kopen van de perfecte jeans. Naast al deze keuzes zijn er ook nog eens honderden toffe merken waar je uit moet kiezen, denk aan DWRS label of Dreamstar kleding. Uiteindelijk moet je je lekker voelen in je jeans en door het volgen van deze tips vind jij hopelijk zo snel mogelijk jouw perfecte jeans die bij jou passen.

Je moet rekening houden met je billen

Elke vrouw wilt natuurlijk dat haar bilpartij zo mooi mogelijk uitkomt in een broek. Om dit te bereiken kun je op verschillende dingen letten. Wanneer je vindt dat je billen vaak te aanwezig zijn en juist een broek wilt die deze minder laten opvallen, is het verstandig een effen, donkerkleurige jeans te dragen. Billen vallen ook een stuk minder op wanneer je achterzakken met versieringen vermijdt. Het is dan ook logisch wanneer je je billen wel lekker wilt laten opvallen, dat je moet kiezen voor een broek met een lichte wassing of een printje met achterzakken waar details op genaaid zijn. Met een jeans kun je ook veel optische illusie creëren. Door een spijkerbroek te kiezen met rondom je billen een lichte wassing lijken je billen bijvoorbeeld een stuk voller.

Benen zijn ook van belang

Benen zie je ook in alle soorten en maten; korte benen, lange benen, stevige benen of dunne benen. Wanneer je je benen optisch langer wilt laten lijken, kun je het beste kijken naar een jeans in een effen kleur zonder onderbrekingen. Ook een broek met een verticale streep of een wassing die over het hele bene uitloopt zal laten lijken dat je langere benen hebt dan dat ze in werkelijkheid zijn. De beste tip om benen langer te laten lijken is door het dragen van een wijd uitlopende jeans met daaronder hakken in eenzelfde kleur, je zult zien dat je benen met een paar simpele trucjes ineens een stuk langer lijken en dat kan in een aantal situaties als erg prettig worden ervaren.

Elke been in elke soort of maat is mooi, maar wil je nou toch je been wat slanker laten lijken? Neem dan een broek in een donkere effen kleur, een jeans met een lichte wassing zal je benen namelijk al snel wat steviger laten lijken en dat is natuurlijk erg prettig.

Check ook deze content

Populaire berichten