15.1 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

De binnenmuren van je woning schilderen in drie stappen

Kan jouw woonkamer, keuken of slaapkamer wel...

De noodzaak van duurzame verwarming in Amersfoort

Wie in Amersfoort woont, weet dat het...

De beste games van 2022

Vrije TijdDe beste games van 2022

Wil je een nieuwe game card kopen? In 2022 komen de vetste nieuwe games uit. Sommige zijn sequels en andere zijn echt totaal nieuwe games. Maar ze zijn stuk voor stuk de moeite waard om op te wachten. Hieronder hebben we een korte lijst gemaakt van de tofste games die in 2022 uitkomen. Dus ben je nog aan het nadenken welke games je echt moet hebben? Lees dan snel verder!

God of War: Ragnarok

We zullen beginnen met twee PS4 en PS5-games. Onze eerste keuze was God of War: Ragnarok. Dit is de sequel van God of War die in 2018 uitkwam. In 2018 had Kratos moeite met het vaderschap en het verlies van zijn vrouw. In God of War: Ragnarok moet Kratos zijn zoon ervan overtuigen hoe belangrijk het is dat Atreus de laatste Giant is en de zoon van een Griekse halfgod. Dit terwijl de laatste en allesbeslissende strijd van de Noorse goden nadert. Lukt het Atreus en Kratos om zichzelf te overwinnen en iedereen te redden?

GhostWire: Tokyo

Ook GhostWire: Tokyo is een game voor PS4 en PS5 om naar uit te kijken. Dit is een vet eerste-persoon actie-avontuur, waar je in verschillende locaties moet vechten om Tokio te zuiveren. Het is de bedoeling dat je de stad redt van de monsters en het mysterie van de verdwenen inwoners ontrafelt. Deze game is gemaakt door Tango Gameworks. Je kent ze misschien al van The Evil Within, wat iedereen geweldig vond door de unieke sfeer en fantasierijke landschappen. Deze elementen zijn zeker ook te verwachten in GhostWire: Tokyo.

Starfield

De derde game komt helaas niet naar PS4 of 5 en ook niet naar Xbox One. De game Starfield komt alleen maar naar Next-gen Xbox. Doordat je het alleen op Next-gen Xbox kan spelen en doordat dit de eerste game is na Fallout 4, zitten er hoge verwachtingen aan. 11 november 2022 zullen we erachter komen of het aan al deze verwachtingen voldoet. Tot dan weten we alleen waar de game over gaat. Je speelt Starfield in de eerste of derde persoon, die je helemaal kan aanpassen. De game vindt plaats in een wereld na een grote oorlog en iedereen woont in deze wereld in vrede in verschillende facties. Echter gaat dit niet altijd even makkelijk als dat het klinkt.

Elden Ring

We noemen nog kort even een game die al is uitgekomen: Elden Ring. Deze game heeft echter zo’n hoge score gekregen op Metacritic dat we hem toch even moesten benoemen in deze lijst. 

 

 

Check ook deze content

Populaire berichten