17.1 C
Amsterdam
donderdag, juli 7, 2022

Je woning moet gerepareerd worden wat nu?

Het kan zijn als je een nieuwe...

Een Carhartt hoodie is ideaal voor de wat frissere avonden

Ga je graag kamperen of naar festivals?...

Voordelen van een knuffel voor een kind

AlgemeenVoordelen van een knuffel voor een kind

Kinderen zijn altijd erg gehecht aan hun knuffel, daarom is dit leuk om als cadeau te geven, want het is een gegarandeerd succes. Een knuffel speelt namelijk een grote rol in de emotionele ontwikkeling van een kind. Welke voordelen heeft de knuffel nog meer in het leven van een kind? En wat voor badjas kind heb je nodig nadat je jouw kindje in bad hebt gedaan? Je leest het in dit artikel.

Voordelen van een knuffel

Een knuffel cadeau geven aan een kind is een goed idee want er zitten veel voordelen voor het emotionele welzijn van een kind aan verbonden. Een knuffel brengt namelijk troost en werkt goed tegen verlatingsangst. Dit helpt dus heel goed als een kindje bang is. Het zorgt ervoor dat het kindje zich in moeilijke situaties positief voelt, en kan op die manier beter met de situatie omgaan als moeder er niet is. De knuffel vertegenwoordigt dan ook een stukje van de moeder. Daarnaast is het een uitstekend transactie object. Dat is een term die gebruikt wordt om speelgoed aan te duiden waar kindjes in hun eerste levensjaren veel waarde aan hechten. Een knuffel brengt kindjes veiligheid. Ook helpen knuffels hen om de verbeelding te oefenen en gevoelens uit te werken. Zo wordt de fantasie gestimuleerd door verhaaltjes te creëren op een gezonde manier. Er is geen leeftijdsgrens voor kinderen om een knuffel te krijgen. Ongeveer tussen de drie en vijf jaar verdwijnt de gehechtheid op een natuurlijke wijze. Als je een knuffel als kraamcadeau cadeau geeft, is het leuk om de naam van het kindje erop te laten borduren. Kraamcadeaus met naam erop vallen namelijk het meest in de smaak bij de ouders van het pasgeboren baby’tje. Deze cadeaus zijn het meest uniek.

Bad ritueel met een leuke trendy badjas kind

Badder je jouw kindje vaak? Laat dan nu een badjas kind met naam erop bedrukken, dan kan jouw kindje na het warme bad een lekker warme badjas kind aan. Je hebt een badjas kind al vanaf babyformaat. De badjassen zijn vaak zacht en van geweven katoen, daardoor blijft het kindje lekker warm. Je kunt op deze badjas een naam laten bedrukken, waardoor de badjas nog origineler en unieker wordt. Dit is overigens ook leuk om als kraamcadeautje te geven.

Check ook deze content

Populaire berichten