8.5 C
Amsterdam
maandag, november 28, 2022

Boekhouding hoeft niet ingewikkeld te zijn

Voor veel ondernemers zijn de administratieve werkzaamheden...

Hoe pak je de opening van je bedrijf aan?

Heb je recentelijk een bedrijf opgericht en...

Verhuizen zonder stress, zo doe je dat!

Verhuizen, vrijwel iedereen heeft het waarschijnlijk wel...

Wat kost een container huren?

AlgemeenWat kost een container huren?

We hebben allemaal op enig punt een afvalbak nodig. Of dat nu thuis of op werk is. En vaak is het dan zo, dat we die bak wel structureel kunnen gebruiken. We produceren namelijk per persoon een hoop afval per jaar. Gemiddeld is dat wel 490 kilo per jaar! Dat moet ergens naartoe. We zijn al druk bezig met bewuster omgaan met ons afval. Maar waar kunnen we terecht met de kilo’s die overblijven? Ik vertel het je in deze blog. Lees je mee?

GP groot als bedrijf

Je moet namelijk gewoon naar GP Groot. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de afvalverwerking en kunnen je bij bijna elk soort afval wel helpen. Het bedrijf is er vooral voor de klusser, of dat nu in bedrijfsvorm of particulier is. Voor van alles kan je bij hen terecht

Ideaal voor je nieuwe huis

Stel je hebt een nieuw huis gekocht dan is er waarschijnlijk een hoop nog niet naar je zin. En dat betekent: verbouwen! Je maakt een kostenplaatje op en daar staan misschien de containers die je nodig hebt nog niet bij. Wat voor soort containers je nodig hebt, hangt af van wat je precies wilt doen maar ik heb hieronder wat opties voor je opgeschreven.

Puin van de verbouwing

Misschien moet de keuken of de vloer eruit en gaat er een vervangend exemplaar in. Dan kan je bij GP Groot een container huren. Daar kan je puin dan in gooien en het kan zo in een grote bak afgevoerd worden. Makkelijker kan het haast niet. Daarnaast werkt het natuurlijk ook makkelijker in een opgeruimde ruimte en zo krijg je die verbouwing misschien wel eerder af.

De bank van de vorige bewoner

Staan er nog meubels van de vorige bewoner in uw nieuwe huis? Tja, daar zit je waarschijnlijk niet op te wachten. Gelukkig kan je die ook kwijt bij GP Groot. Ook een container voor grofvuil is hier zo geregeld. Weg met die ouwe meuk!

Ook voor het tuintje

Ziet de tuin eruit alsof niemand zich er de laatste jaren om bekommert heeft? Dan wil je daar vast de schep inzetten en het omtoveren tot een heerlijke buitenruimte. Nou ook voor grondvuil kan er een container gehuurd worden. Zie je? Voor iedere klus kan GP Groot je helpen. 

Wat mag het kosten?

En wat zoiets kost? Dat staat allemaal netjes aangegeven op de website van GP Groot. Transparant en wel zo eerlijk, zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Check ook deze content

Populaire berichten