17.7 C
Amsterdam
dinsdag, mei 28, 2024

De binnenmuren van je woning schilderen in drie stappen

Kan jouw woonkamer, keuken of slaapkamer wel...

De noodzaak van duurzame verwarming in Amersfoort

Wie in Amersfoort woont, weet dat het...

Mooie sierraden duur? Welnee!

FashionMooie sierraden duur? Welnee!

Als kind keek ik vaak verlekkerd naar de prachtige sierraden die sommige van de mensen om mij heen droegen. Ik was verzot op al die glitter en glamour. Een mooi sieraad stond voor mij voor luxe, zelfverzekerdheid en uitstraling. In mijn kinderogen maakte het sieraad de man of vrouw in plaats van andersom. In mijn eigen huis waren weinig sierraden te vinden. Mijn ouders gaven er niet om en ze hadden bovendien het geld niet. Want sierraden waren vooral heel erg duur en daarom ook niet praktisch om te dragen. Stel dat je dat peperdure ding kwijtraakte? Dan had je pas echt een probleem. Ik groeide op en kreeg vriendinnen die net zo dol waren op sierraden als ik. Maar geld bleef natuurlijk wel een probleem. Zeker in tijden waarin het leven steeds duurder wordt. Ik begreep al snel dat een mooie set sierraden buiten mijn bereik lag. Of toch niet? Op een dag kwam ik op de site van Melano. Deze winkel biedt in hun Melano sale de prachtigste sierraden aan voor een heel leuk prijsje. En de ringen, armbanden, kettingen en oorbellen zijn net zo mooi als ik mezelf in mijn jeugddromen altijd voorstelde. Zou ik dan toch een set kunnen bezitten?

Van ringen tot armbanden

Melano sale biedt alles wat je als vrouw maar kan wensen. Ik zag een Melano rose gouden ring en was gelijk verkocht. In het midden van de ring prijkte een mooie, roze steen en ik vond hem prachtig. Maar je kunt bij Melano ook je eigen ring samenstellen dus je eigen steen kiezen op de ring. De ringen hebben een robuuste uitstraling en vallen echt op aan je handen. Omdat Melano een pertinente sale heeft waarin je steeds een nieuwe collectie vindt wordt het ook voor mensen als ik betaalbaar om mooie sierraden te kopen. De kortingen kunnen variëren van 30% tot 50%. De oplages zijn beperkt omdat ze uit de voorgaande collectie komen en ze maken later weer plaats voor andere sierraden. En dat ze uit de voorgaande collectie komen wil beslist niet zeggen dat ze ouderwets zijn. Integendeel, het maakt de sierraden van populaire merken juist betaalbaar en je hebt nog steeds een modern sieraad.

Droom uitgekomen

Ik heb inmiddels een eigen setje sierraden kunnen kopen en ik ben er heel blij mee. Bij bijzondere gelegenheden loop ik er ongegeneerd mee te pronken. Door Melano sale zijn mooie sierraden voor heel veel mensen bereikbaar.

Check ook deze content

Populaire berichten