0.3 C
Amsterdam
vrijdag, december 1, 2023

De binnenmuren van je woning schilderen in drie stappen

Kan jouw woonkamer, keuken of slaapkamer wel...

De noodzaak van duurzame verwarming in Amersfoort

Wie in Amersfoort woont, weet dat het...

Een schoonmaakbedrijf bij jou in de regio

AlgemeenEen schoonmaakbedrijf bij jou in de regio

Veel eigenaren van bedrijven kunnen het niet bolwerken om hun eigen bedrijf schoon te houden. Als je bedrijf groeit in omzet, dan groeit het vaak ook in personeel, en soms is een grotere locatie ook een direct gevolg hiervan. Nu is dit een luxeprobleem waar menig ondernemer mee te maken krijgt. Als dit ook bij jou het geval is, dan kun je twee dingen doen: een schoonmaker in dienst nemen, of een schoonmaakbedrijf inhuren.

Zelf een schoonmaker in dienst nemen

Om zelf een schoonmaker in dienst te nemen zorg je dat je altijd een schoonmaker ter beschikking hebt. Echter komt hier meer bij kijken dan men zou denken. Door zelf een schoonmaker in dienst te nemen zorg je dat je een persoonlijke band opbouwt met iemand die op vaste tijden bij jou komt schoonmaken. Hetgeen waar wel op gelet moet worden voor deze keuze wordt gemaakt, is dat er vaak veel dingen op orde moeten zijn. Er moeten bepaalde veiligheidsmaatregelen ondernomen worden, en moet een voorraad aan schoonmaak benodigdheden komen en een opslag hiervoor, en er moet een contract gemaakt worden die de werkzaamheden specificeert. Als je bereid bent om dit, en meer te doen, dan is dit een goede optie voor jouw bedrijf. Echten zijn er ook veel ondernemers die dit graag volledig uit handen geven.

Een schoonmaakbedrijf inhuren

Wat je ook kunt doen in deze situatie is een schoonmaakbedrijf inhuren. Ook hier kun je vaak dezelfde schoonmakers in jouw werkomgeving verwachten, maar je hebt vaak minder invloed over wie dit wordt, en deze persoon kan zomaar vervangen worden door iemand anders. Maar het inhuren van schoonmaakbedrijven heeft ook zeker veel voordelen. De meeste schoonmaakbedrijven doen ook hun eigen voorraadbeheer, waardoor jij je niet meer druk hoeft te maken over alle benodigdheden. Ook vallen de externe schoonmakers onder hun eigen contracten en Cao’s waardoor jij je contractueel minder zorgen hoeft te maken. Een van deze schoonmaakbedrijven die je hiervoor kunt inhuren is Zoeteman schoonmaak. Zoeteman is een schoonmaakbedrijf die verschillende full-service pakketten biedt, en waarde hecht aan zowel efficiëntie als persoonlijk contact. Ben jij opzoek naar een schoonmaakbedrijf die al dit werk voor jou uit handen te nemen? Dan is Zoeteman schoonmaak de partij voor jou!

Welke keuze is het beste?

Dit antwoord is erg persoonlijk en verschilt per bedrijf. Als uw bedrijf wat kleiner is, is het misschien handig om het zelf te blijven doen en iemand ervoor aan te nemen. Als uw bedrijf groter is dan is het juist misschien weer handig om dit uit te besteden aan een extern schoonmaakbedrijf. Denk hier goed over na. Nu ben je je natuurlijk bewust van de 2 verschillende opties. Een schoon bedrijf is gunstig voor iedereen, dus wacht niet te lang met de keuze maken!

Check ook deze content

Populaire berichten