Wat biedt de campus? 2017-07-26T09:10:40+00:00

Grow Campus Community

Lid zijn van de Grow Campus betekent deel uit maken van de Grow Campus Community. Dit is een enorm netwerk van o.a. lectoren, vakdocenten, experts, researchers, studentenstarters en ervaren ondernemers. Ook hebben wij nauwe banden met financierders, incubators en adviseurs die je verder kunnen helpen bij het vinden van funding.

Ons uitgangspunt is dat je samen vérder groeit. Bedrijven zoeken partners of experts om een stap verder te komen. Experts zijn op zoek naar uitdagende projecten uit het werkveld. Talentvolle, ambitieuze studenten willen zowel tijdens als na hun studie in contact komen met interessante bedrijven. De Grow Campus is spin in het web en verbindt al die partijen aan elkaar.

Netwerkgelegenheid

Om nieuwe verbindingen tot stand te brengen, biedt Grow Campus een veelzijdig en interessant netwerk en eventprogramma. We organiseren onze eigen events, maar je bent ook welkom bij symposia, lectures en andere netwerkevents van onze partners. Zo leg je contacten die je toegang geven tot nieuwe markt(en), kennis, netwerken en/of technologieën.

Kennistafels

Als lid van de Grow Campus mag gratis deelnemen aan onze Kennistafels. Kennistafels zijn interactieve sessies die worden georganiseerd rond een thema dat je zelf mag inbrengen. Wat het onderwerp ook is, bij een Kennistafels draait het altijd om actie. Niet achterover leunen en luisteren dus, maar actief aan de slag. De opzet is als volgt:

  • Enkele deelnemers brengen hun businesscase in
  • Experts en ondernemers wisselen kennis, ervaring en inspiratie uit over thema’s die in de cases aan de orde komen
  • Gezamenlijk wordt actief gezocht naar oplossingen/roadmaps
  • Vanuit hier worden projecten gestart waarin bedrijven, experts en studenten aan de slag gaan met de oplossingen

Campusfaciliteiten

De partners van de Grow Campus beschikken over een groot aantal interessante faciliteiten, labs en onderzoeksvoorzieningen die ook toegankelijk voor jou zijn, waaronder:

In directe nabijheid van de Grow Campus wordt door diverse partijen geïnvesteerd in de toegankelijkheid van bestaande en ontwikkeling van nieuwe campus faciliteiten.

AgriFood scale-up programma

Als ondernemer ben je vaak al zo druk met je dagelijkse werkzaamheden, dat je te weinig toe komt aan vragen over de ontwikkeling van je bedrijf. In het agrifood scale-up programma werken we samen met jou aan de groei van je bedrijf. Dit doen we vanuit ondernemerservaring, bedrijfskundige kennis en ervaring en ondersteuning vanuit ons netwerk. Je wordt gekoppeld aan een ervaren mentor, vaak een directeur van een toponderneming uit de sector. Deze daagt je stapsgewijs uit om na te denken over je bedrijf. Waar sta je nu? Waar wil je over 5 jaar staan? Welke stappen moet je nemen om daar te komen? Tijdens het scale up programma zet je op een constructieve en gedegen wijze je koers uit.

Exposure

De Grow Campus biedt jou als lid de mogelijkheid jezelf en je business te promoten binnen ons netwerk. Onze website, nieuwsbrief, Kennistafels en events zijn platforms waarop je je kunt promoten. Uitgangspunt hierbij is dat jouw propositie of aanbod interessant is voor andere partijen uit ons netwerk.

Toegang tot talent

De Grow Campus houdt haar leden op de hoogte van de vele mogelijkheden binnen haar netwerk om in contact te komen met jong talent. Denk aan carrièrebeurzen, hackatons, minors, stages, afstudeeropdrachten, gastlessen, real life cases, pressure cookers sessies etc. zijn hier voorbeelden van. Als lid van de Bedrijvencommunity profiteer je van leuke extra’s (kortingen, als eerste geïnformeerd, etc.). Ook bouwt de Grow Campus aan een multidisciplinaire Studentencommunity: enthousiaste studenten die graag mee willen meedenken over en meewerken aan uitdagende vraagstukken uit het bedrijfsleven.

Vestigingsmogelijkheden

De Grow Campus heeft diverse aantrekkelijke vestigingsmogelijkheden voor agrifood bedrijven. Voor start-ups en MKB onder andere de AgriFood Plaza aan de Onderwijsboulevard. Net daarbuiten bevinden zich de Jamfabriek en de bedrijfsverzamelpanden van de BIM. Tevens zijn er mogelijkheden voor nieuwbouw rondom de Onderwijsboulevard en op bedrijventerrein de Rietvelden.

De Grow Campus heeft een uitstekende ligging dichtbij de snelwegen A2, A59 en A65 en is goed bereikbaar via openbaar vervoer. Op en directe nabijheid van de Grow Campus zijn vele ontmoetingsfaciliteiten, horecagelegenheden en winkels gevestigd.

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag