Blijf op de hoogte (oud)

  * verplicht veld

Wat biedt de campus? 2017-03-14T13:26:04+00:00

AgriFood Community

Lid zijn van de Grow Campus betekent deel uit maken van de AgriFood Community. Dit is een enorm netwerk van o.a. lectoren, vakdocenten, experts, researchers, studentenstarters en ervaren ondernemers. Ook hebben wij nauwe banden met financierders, incubators en adviseurs die je verder kunnen helpen bij het vinden van funding.

Ons uitgangspunt is dat je samen vérder groeit. Bedrijven zoeken partners of experts om een stap verder te komen. Experts zijn op zoek naar uitdagende projecten uit het werkveld. Talentvolle, ambitieuze studenten willen zowel tijdens als na hun studie in contact komen met interessante bedrijven. De Grow Campus is spin in het web en helpt je bij het vinden van de juiste contacten.

Netwerkgelegenheid

Om nieuwe verbindingen tot stand te brengen, biedt Grow Campus een veelzijdig en interessant netwerk en eventprogramma. Hier leg je contacten die je toegang geven tot nieuwe markt(en), kennis, netwerken en/of technologieën.

Kennistafels

Als lid van de Grow Campus mag gratis deelnemen aan onze Kennistafels. Kennistafels zijn interactieve sessies die eens per maand worden georganiseerd rond een thema dat je zelf mag inbrengen. Wat het onderwerp ook is, bij deze Kennistafels draait het altijd om actie. Niet achterover leunen en luisteren dus, maar actief aan de slag. De opzet is als volgt:

  • Deelnemers brengen cases in
  • Experts en ondernemers wisselen kennis, ervaring en inspiratie uit over thema’s die in de cases aan de orde komen
  • Gezamenlijk wordt actief gezocht naar oplossingen/roadmaps
  • Vanuit hier worden projecten gestart waarin bedrijven, experts en studenten aan de slag gaan met de oplossingen

Campusfaciliteiten

De Grow Campus beschikt over een groot aantal interessante faciliteiten, labs en onderzoeksvoorzieningen die ook toegankelijk voor jou zijn:

In directe nabijheid van de Grow Campus wordt door diverse partijen geïnvesteerd in de toegankelijkheid van bestaande en ontwikkeling van nieuwe campus faciliteiten.

AgriFood scale-up programma

Als MKB-ondernemer ben je vaak al zo druk met je dagelijkse werkzaamheden, dat je te weinig toe komt aan vragen over de ontwikkeling van je bedrijf. In het agrifood scale-up programma werken we samen jou aan de groei van je bedrijf. Dit doen we vanuit ondernemerservaring, bedrijfskundige kennis en ervaring en ondersteuning vanuit ons agrifood netwerk. Je wordt gekoppeld aan een ervaren mentor, vaak een directeur van een toponderneming uit de sector. Deze daagt je stapsgewijs uit om na te denken over je bedrijf. Waar sta je nu? Waar wil je over 5 jaar staan? Welke stappen moet je nemen om daar te komen? Tijdens het scale up programma zet je op een constructieve en gedegen wijze je koers uit.

Exposure

De Grow Campus biedt haar leden de mogelijkheid zichzelf en hun business te promoten binnen het netwerk. Onze website, nieuwsbrief, Kennistafels en events zijn platforms waarop je je als lid kunt promoten. Uitgangspunt hierbij is dat jouw propositie of aanbod ook interessant moet zijn voor andere leden uit ons netwerk.

Toegang tot talent

De Grow Campus houdt haar leden op de hoogte van alle mogelijkheden binnen haar netwerk om in contact te komen met jong talent. Carrièrebeurzen, events, minors, stages, afstudeeropdrachten, gastlessen, real life cases etc. zijn hier voorbeelden van. Leden van de Bedrijven community profiteren vaak van leuke extra’s (kortingen, als eerste geïnformeerd, etc.). Ten slotte ontwikkelt de Grow Campus een multidisciplinaire Studentencommunity: een groep enthousiaste studenten die graag mee wil denken/werken aan uitdagende vraagstukken uit het bedrijfsleven.

Vestigingsmogelijkheden

De Grow Campus heeft diverse aantrekkelijke vestigingsmogelijkheden voor agrifood bedrijven. Voor start-ups en mkb onder andere de AgriFood Plaza aan de Onderwijsboulevard. Net daarbuiten bevinden zich de Jamfabriek en de bedrijfsverzamelpanden van de BIM. Tevens zijn er mogelijkheden voor nieuwbouw rondom de Onderwijsboulevard en op bedrijventerrein de Rietvelden.

Ligging

De Grow Campus heeft een uitstekende ligging dichtbij de snelwegen A2, A59 en A65 en is goed bereikbaar via openbaar vervoer. Op en directe nabijheid van de Grow Campus zijn vele ontmoetingsfaciliteiten, horecagelegenheden en winkels gevestigd.

Stel hier uw vraag