Wie zijn wij? 2018-06-21T09:27:14+00:00

Grow Campus, empower your ambition in AgriFood

De Grow Campus is de voedingsbodem voor nieuwe bedrijvigheid in de agrifood sector. Voor iedere ambitie is plek. Wil je met nieuwe relaties experimenteren in labs? Kostenbesparende technieken testen? Je laten inspireren door financiële experts? Lunchen met een investeerder? Op pad met een startup naar zijn demo-installatie? De Grow Campus verbindt onderwijs, onderzoek en de praktijk. Stevig geworteld in ’s-Hertogenbosch reikt de community van de Grow Campus tot ver daarbuiten. Al 30.000 studenten, 3.000 professionals, 30 bedrijven laten de campus bruisen. Groei met ons mee!

De Grow Campus biedt bedrijven in de agrifood sector, start-ups en (mkb-)ondernemers de mogelijkheden om ambities te verwezenlijken en hun toppositie in agri&food te versterken of te creëren. De Grow Campus is een toplocatie waar hoogstaand (beroeps)onderwijs, toegepast onderzoek en ondernemers uit de agrifood en buiten de sector samenkomen en samenwerken aan:

  • Product- en business ontwikkeling (open innovatie) voor (mkb) bedrijven en start-ups
    Innovatieve nieuwe producten, diensten, distributie- en business modellen. Er liggen kansen om de omzet uit innovatie te vergroten. Samenwerking en open innovatie kunnen hierbij helpen.
  • Leven lang leren voor alle bedrijven, van groot tot klein.
    Human capital. Mensen zijn en blijven ons belangrijkste kapitaal. Leven Lang Leren is cruciaal om voorop te blijven lopen in de sector.

De Grow Campus vormt met haar partners en initiatiefnemers een breed netwerk van partijen en bedrijven uit de gehele agrifood sector en daarbuiten. De kern van de Grow Campus wordt gevormd op de Onderwijsboulevard in ‘s-Hertogenbosch.

Toggle Sliding Bar Area

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag