Voedingsmiddelentechnologiehal – HAS Hogeschool 2017-08-03T18:06:18+00:00

Voedingsmiddelentechnologiehal – HAS Hogeschool

Waarom investeren in een proeffabriek als u gebruik kunt maken van de moderne faciliteiten van HAS Hogeschool? Voor een aantrekkelijke prijs kunt u, desgewenst in onder vakkundige begeleiding, proeven (laten) doen, cursussen geven of symposia organiseren in het Food Technology Centre.
HAS Hogeschool beschikt over vijf proeffabrieken, die zijn allen uitgerust met moderne apparatuur

  • de Zuivelfabriek,
  • de Bakkerij,
  • de Slagerij,
  • de Brouwerij
  • de Groente- & Fruitfabriek.

De experimenten die hier gedaan worden zijn van proces- of productkundige aard. Wat het experimenteren in deze proeffabrieken extra interessant maakt, is dat de apparatuur van verschillende afdelingen gecombineerd en uitgewisseld kan worden. Zo ontstaat er een onbeperkt aantal toepassingen en mogelijkheden. Alle afdelingen hebben standaardvoorzieningen zoals elektriciteit (220 en 380V), stoom (2 en 8 bar), perslucht en water (warm en koud). Ondersteuning door vakspecialisten en studenten Voedingsmiddelentechnologie of Food Innovation behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Openingstijden:  De Voedingsmiddelentechnologiehal is het gehele jaar geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur. In vakantieperiodes geldt een aangepast rooster.

 

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag