Verspillingsfabriek 2017-08-03T18:05:51+00:00

De Verspillingsfabriek
In de verspillingsfabriek wordt een aanval gedaan tegen de enorme berg verspild voedsel. Bij telers, producenten, versnijders, veilingen en retail worden rest- en bijproducten opgehaald. Deze worden vervolgens verwerkt tot prachtige nieuwe producten bestemd voor menselijk gebruik. Zonder toevoegingen van smaakmakers en e-nummers en geproduceerd met inzet van ‘verspild talent’ (mensen met afstand tot de arbeidsmarkt).

Aanbieders van reststromen
Reststromen in de agrofoodsector worden nu vaak gebruikt voor diervoeder of biovergisting. Telers, distributeurs en groothandels die liever hoogwaardige toepassingen zien voor verwerking en verwaarding van hun ‘afval’ zijn van harte welkom bij De Verspillingsfabriek.

Retail, foodservice en zorginstellingen
De producten (soepen, sauzen, ragouts en maaltijdcomponenten) die uit de fabriek rollen zijn bestemd voor de retail en foodservice markt en zorginstellingen. Momenteel liggen er twintig recepturen klaar waarvoor een constante stroom aan grondstoffen geleverd kan worden. Bedrijven die belangstelling voor deze producten zijn van harte welkom om te komen praten met de Verspillingsfabriek.

De Verspillingsfabriek is pandbewoner van THREE-SIXTY; centrum voor innovatie, meetings & events. Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08.30 – 17.30 uur.

 

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag