Tiende Leermeester-Leerlingendag op Koning Willem I College

De afdeling Middelbare Horeca School van het Koning Willem I College ’s-Hertogenbosch en het bedrijfsleven organiseren op maandag 10 april alweer voor de tiende keer de jaarlijkse Leermeester-Leerlingendag. Horecastudenten en hun leermeesters leren samen meer in bijzondere workshops. En dit jaar valt er ook iets te winnen!

Leerlingen met hun leermeesters krijgen diverse workshops aangeboden die innovatief en/of kennis verbredend zijn. Speciaal tijdens deze tiende editie is er tijdens de lunch een markt ‘Van alle markten thuis’ met diverse leveranciers. Ook wordt tijdens de borrel een KENWOOD-keukenmachine verloot en vindt de prijsuitreiking van de workshop ‘AMUSE ME’ plaats. Ook dit jaar is er weer een gevarieerd programma met diverse interessante workshops:

  • Workshop ‘Côtes du Rhône’: door Mike Rijken van Winesafari in samenwerking met Rob van der Veeken (KASerne te ’s-Hertogenbosch) en de heer Linskens (docent).
  • Workshop (in competitieverband) ‘AMUSE ME’: door Wayne Kropman (Restaurant De heer Kocken te Vught).
  • Workshop ‘Koffie’: door Stefan Sampietro van Sampietro specialty coffee in samenwerking met Wilma Toebast-van Woudenberg (Restaurant ff Swanjéé te ’s-Hertogenbosch) en mevrouw Richardson (docent).
  • Workshop ‘Groente’ met specialist RUNGIS: door RUNGIS in samenwerking met Marcel van Berkel (Restaurant ’t Misverstant in Vught).
  • Workshop ‘Wijn/kaas’: door Fromagerie Guillaume in samenwerking met Leon IJpelaar (KASerne ’s-Hertogenbosch) en Geert Toebast (Gastrobar 6 in ‘s-Hertogenbosch).
  • Workshop ‘Slow food Experience’: door Lennard ter Hall van Slow Escargots in samenwerking met Douwe Verschuur (Restaurant Pollevie in ‘s-Hertogenbosch).

De globale dagindeling ziet er als volgt uit:

10.15 – 10.40 uur          Ontvangst in La Cantina van de School voor de Toekomst
10.45 – 11.25 uur          Welkom en gastspreker
11.30 – 13.00 uur          Workshops ronde 1
13.00 – 14.25 uur          Lunch inclusief markt ‘Van alle markten thuis’ in de Mensa
14.30 – 16.00 uur          Workshops ronde 2
16.00 – 17.00 uur          Borrel plus verloting van een KENWOOD Keukenmachine en prijsuitreiking wedstrijd ’AMUSE ME’ in de Mensa

De Leermeester-Leerlingendag  is een initiatief dat gedragen wordt door HorecaVakpunt, het samenwerkingsverband tussen leerbedrijven en horeca-scholen in het belang van goed onderwijs voor de huidige en toekomstige werknemer in de horeca. Pers is hierbij van harte uitgenodigd! Voor meer informatie: Hanneke Kronenburg, directiesecretaresse Middelbare Horeca School ‘s-Hertogenbosch, tel.nr 073-6 249 540 of 06-41 98 53 97 of per e-mail: h.kronenburg@kw1c.nl

2017-04-07T08:48:16+00:00

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag