Tien Brabantse Keukens bekend

De Brabantse Keukens van 2018 zijn bekend! Een jury met daarin experts op het gebied van voedsel en hospitality hebben uit maar liefst 100 inzendingen tien initiatieven gekozen die de Brabantse foodbranche kunnen verbeteren. Deze ‘Keukens’ werken op hun eigen manier aan innovatieve oplossingen in de voedselketen. De ideeën beslaan een breed spectrum: van het voorkomen van voedselverspilling en duurzaam boeren tot gezond en beter eten op scholen, in ziekenhuizen en tijdens festivals.

Om de Keukens te helpen realiseren, krijgen de initiatiefnemers startgeld en ondersteuning door een expert. In 2018 staan de tien Keukens elk een maand in de spotlights. Samen vormen ze het raamwerk van het programma van WeAreFood2018, een initiatief van de Provincie Noord-Brabant en AgriFood Capital. WeAreFood2018 is het thema waarmee Brabant een jaar lang Europese Regio van de Gastronomie is. Een voor Nederland uniek event.

Lees meer over de Brabantse Keukens in dit persbericht.

2017-07-20T10:14:58+00:00

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag