Studenten zetten jubileumbier in de etalage

Wat is er unieker dan tijdens het 120-jarig jubileum van je bedrijf een eigen bier te brouwen? Dat dacht Huub Fransen van het bedrijf Fransen Gerrits ook. “Diervoeding en bier is van oudsher een gelukkig huwelijk, omdat er een goede connectie bestaat tussen de twee werelden door uitwisseling van reststromen (bierbostel). Dus is het ook nog eens een logisch cadeau om weg te geven tijdens ons jubileumjaar”, aldus Huub Fransen. Het bier brouwen kun je wel overlaten aan Huub Fransen zelf, maar om er extra cachet aan te geven moet het geheel ook mooi verpakt en verteld worden. “Daarvoor heb ik de hulp ingeschakeld van de Grow Campus.”

Stage opdracht
De diervoerleverancier uit Erp zet ieder jaar wel een paar stageopdrachten uit bij HAS Hogeschool. Daar zitten studenten die alles weten van de optimale diervoersamenstelling. Maar op het moment dat Huub Fransen contact op nam, waren er helaas geen studenten beschikbaar die zijn opdracht konden oppakken. Daarom werd de vraag via het netwerk van de Grow Campus neergelegd bij Avans Hogeschool, bij de opleiding Communicaton & Multimedia Design. Daar gingen 2 studententeams aan de slag om met deze opdracht het jubileumjaar van Fransen Gerrits onvergetelijk te maken.

Resultaat
In een creatief en communicatief brouwproces van 4 weken kwamen de 2 studententeams ieder tot hun ‘big idea’. Dat idee hebben ze inmiddels uit de doeken gedaan richting de opdrachtgever. Huub Fransen laat nog niks los over het eindresultaat, maar hij wil wel kwijt dat deze open en snelle samenwerking naar meer smaakt: “Iedereen moet het  jubileumbier in 2017 zelf maar eens komen proeven in Erp. Ik verklap de verrassing nog niet, maar de studententeams hebben goed creatief werk geleverd. Nog niet altijd direct praktijkrijp, maar ze hebben ons zeker goed op weg geholpen!”.

Wil dit ook?
Zou jouw bedrijf ook wel wat denk- en ontwikkelkracht van de Grow Campus kunnen gebruiken? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een bedrijfslidmaatschap? Neem dan contact met ons op!

2017-03-22T19:22:34+00:00

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag