Rabobank ’s-Hertogenbosch e.O. verbindt zich aan Grow Campus

Maandagochtend op de koffie met gebak bij de buren, dat is een goed begin van de week. Met een feestelijke reden ook. Want de Rabobank ’s-Hertogenbosch en omstreken is sinds deze maand onderdeel van de Grow Campus bedrijvencommunity. Een korte kennismaking met directeur Martin Houben en Geanne Christis-van der Leeden, die vertellen hoe zij ons netwerk komen versterken.

“De Rabobank heeft tot doel om de ondernemers in de regio sterker te maken,” legt Martin Houben uit. “Dat doen we door initiatieven in deze omgeving te ondersteunen.”

De bank heeft van oudsher een goede relatie met HAS Hogeschool. Houben, die ooit zelf afstudeerde bij de HAS, vindt het belangrijk om die connectie warm te houden. De Rabobank is onder ander medefinancier van de HAS Lectorraad Co-operatief en Co-creatief Ondernemerschap en is betrokken bij de minor Proeven aan Ondernemerschap.

Driven by data
Niet alleen met de HAS maar ook met Avans Hogeschool en het Koning Willem I College wordt samengewerkt. Zo is de Rabobank aangesloten bij de Stuurgroep Arbeid, Onderwijs en Economie en is Houben mede initiatiefnemer van ‘Driven by data-connecting business’. Dit initiatief, waar ook het JADS deel van uitmaakt, richt zich op het sterker maken van het MKB en het profiel van ’s-Hertogenbosch.

Netwerken steviger aan elkaar knopen
“Met een deelname aan Grow Campus willen we de netwerken nog steviger aan elkaar te knopen,” stelt Houben. Dat vertaalt zich onder andere in een deelname aan Kennistafels en een betrokkenheid bij projecten en events. Maar ook op andere vlakken kan er verbinding worden gemaakt. “Een aantal initiatieven bij de Rabobank zijn zeker interessant voor relaties van de Grow Campus. Zo zijn we bezig met de opzet van een landelijk Banking for Food Inspiration Center en wordt er dit jaar geïnvesteerd in verschillende projecten rondom gezonde voeding.”

2018-02-27T15:58:11+00:00

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag