Partners 2017-07-26T09:53:24+00:00
Avans Hogeschool
Avans Hogeschool
Avans Hogeschool verzorgt hoger beroepsonderwijs in 10 interessegebieden. Op 9 locaties. In 3 steden. Breda, ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Avans heeft een levendig netwerk van studenten, docenten, lectoren en professionals. Samen creëren zij kennis en dragen we bij aan een duurzame samenleving.
HAS Hogeschool
HAS Hogeschool
HAS Hogeschool is hét hoger beroepsopleidings- en expertisecentrum in Zuid Nederland in het domein van agro, food en leefomgeving. Het onderwijsconcept gaat over ondernemend leren in een sterke wisselwerking met de beroepspraktijk.
Koning Willem I College
Koning Willem I College
Gewoon een goede school. Met een eigen cultuur, een eigen plek en een eigen -moderne- manier van lesgeven. Het succes van de student is de reden van ons bestaan. Gedreven door kwaliteit. Visionair. Betrouwbaar. Ambitieus
Helicon Opleidingen
Helicon Opleidingen
Helicon Opleidingen. Eigentijds groen onderwijs, veelzijdige opleidingen. Met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Helicon scholen voor vmbo en mbo staan in Noord-Brabant en Gelderland.
ROC De Leijgraaf
ROC De Leijgraaf
Voor De Leijgraaf staat goed onderwijs boven alles. De persoonlijke ontwikkeling en het leren van de leerlingen hebben daarin een centrale plek. Wat De Leijgraaf doet draait om hen.
ZLTO
ZLTO
Wij zijn een vereniging van 15.000 boeren en tuinders in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Gelderland. Wij staan voor de continuïteit van de land- en tuinbouw en de toekomst van onze leden. Vanuit de traditie en wortels die 130 jaar terug gaan.
Gemeente 's-Hertogenbosch
Gemeente 's-Hertogenbosch
Met Open Ondernemen wil de gemeente ’s-Hertogenbosch zijn ondernemersklimaat nog verder verbeteren. De stad en de regio zijn al aantrekkelijk voor ondernemers vanwege de centrale ligging, bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven en vakkennis.
AgriFood Capital
AgriFood Capital
Van Noordoost-Brabant de topregio in agrifood maken. Dát is de missie van AgriFood Capital voor 2020. In AgriFood Capital werken overheden, kennisinstellingen en bedrijfsleven samen aan een gezonde toekomst van de regio.
Provincie Noord Brabant
Provincie Noord Brabant
Brabant wil tot de slimste en duurzaamste agrofoodregio’s van Europa behoren. Om dit te realiseren daagt de provincie met het Innovatieprogramma Agrofood ondernemers en kennisinstellingen uit tot nieuwe initiatieven.

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag