Aandacht voor opleiding Food Specialist in ‘Lifestyle Experience’ van RTL4

RTL4 heeft eind januari aan de CHV Noordkade in Veghel opnames gemaakt voor het televisieprogramma ‘Lifestyle Experience’. Medewerkers en studenten van de opleiding ‘Food Specialist’ werden geïnterviewd over deze foodopleiding, die in Nederland uitsluitend te volgen is bij ROC de Leijgraaf.

Uitzending
De uitzending is zondag 11 maart 2018. Docente Joannie Hogenboom en de studenten Bonnie Spierings en Lars Heerskens werden in de Jumbo Foodmarkt en in de foodtruck van De Leijgraaf geïnterviewd door presentatrice Iris Rulkens. Ook andere studenten van de opleiding ‘Food Specialist’ zullen figureren in de derde aflevering van ‘Lifestyle Experience’, die op zondag 11 maart om 14.30 uur wordt uitgezonden op RTL4. Het programma wordt op zaterdag 17 maart om 15.00 uur herhaald op RTL5.

Opleiding Food Specialist
In de opleiding Food Specialist van ROC De Leijgraaf leren studenten in een thematische opzet de praktijk en theorie van de foodsector kennen. De opleiding bereidt studenten voor op het functioneren in een omgeving waar de nadruk ligt op het werven, binden en boeien van klanten. Ook krijgen ze de theorie over voedingsleer, werken met versproducten, omgaan met klanten en relaties en het runnen van een vestiging.

2018-02-06T14:04:12+00:00

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag