Subsidiemogelijkheden voor Nederlands-Vlaamse innovaties projecten via Crossroads2

Tussen 2 februari en 31 maart 2017 kunnen innovatieve bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland weer een subsidieaanvraag indienen bij CrossRoads2. CrossRoads2 is een project binnen het Europese programma Interreg Vlaanderen-Nederland, dat duurzame grensoverschrijdende samenwerking stimuleert rond kansrijke innovatieprojecten tussen KMO/MKB-bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland. CrossRoads2 biedt ondersteuning in de vorm van matchmaking, subsidiemogelijkheden en follow-up.

Stimulus Programmamanagement
Stimulus Programmamanagement is partner in het project en verantwoordelijk voor financieel-administratieve ondersteuning van aanvraag tot eindrapportage. Op deze website kun je terecht voor informatie over de subsidiemogelijkheden, openstellingen, aanvraagprocedure, benodigde documenten en het aanvragen van subsidie via de Stimulus webportal.

Tendersysteem
Er wordt gewerkt met een tendersysteem. Dit houdt in dat, na sluiting van de openstelling, projecten gelijktijdig worden beoordeeld. Onderlinge vergelijking en rangschikking vindt plaats op basis van vooraf vastgestelde beoordelingscriteria. Een besluit over de aanvraag volgt binnen 16 weken na de sluitingsdatum.

Voor inhoudelijke informatie over het dienstenpakket van CrossRoads2 en ondersteuning bij de ontwikkeling van je project, kun je terecht op de projectwebsite. Hulp nodig? Vanuit het netwerk van de Grow Campus kunnen we je op diverse manieren ondersteunen bij het indienen van je aanvraag. Neem gerust contact op.

2017-03-03T12:44:38+00:00

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag