Marktplaats voor studenten

Op 12 januari was de Grow Campus aanwezig op de Bedrijvenmarkt van de HAS Studiedag voor Studenten. Naast de Grow Campus stonden er nog andere 60 bedrijven uit de agrifoodsector, die met de studenten van HAS Hogeschool kennis wilden maken en met hen in gesprek wilden gaan over stages, afstudeeropdrachten en baankansen na hun afstuderen.

Veel belangstelling
Ondanks dat de Grow Campus voor veel studenten nog een onbekende organisatie was, trok de stand veel belangstelling. Er kwamen allerlei vragen voorbij, waaronder: “Ik wil een concept opzetten voor Westlandtomaten, wie zou me daarmee kunnen helpen?” en “Ik wil graag in contact komen met studenten van andere scholen, kunnen jullie me daarbij helpen?”. Er waren ook studenten die gewoon uit nieuwsgierigheid een bezoekje aan de stand brachten. De gesprekken trokken aandacht van anderen. Op het einde van de dag hadden bijna 20 studenten zich aangemeld voor de Grow Campus Studentencommunity. Initiatiefnemer en projectleider Jan Krol was erg blij met die belangstelling.

Zelf aan het stuur
“Voor studenten die zelf aan het stuur van hun toekomst willen zitten, ontwikkelt de Grow Campus een Studentencommunity,” legt Jan uit. “Deze is bedoeld om studenten beter en gerichter in contact te laten komen met het bedrijfsleven. Om ervoor te zorgen dat de Studentencommunity voor beide partijen iets extra’s oplevert, onderzoekt een studentadviesraad momenteel wat zo’n studentcommunity voor voordelen moet gaan opleveren voor studenten. Ook onze Bedrijvencommunity wordt betrokken bij dit project.”

Wil je als student of als bedrijf participeren in de adviesraad voor de Studentencommunity of wil je meer weten over dit project? Neem dan contact op met Jan Krol, manager studentcommunity Grow Campus via jan.krol@growcampus.nl.

 

2017-01-26T09:06:10+00:00

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag