Koning Willem I College zoekt opdrachtgevers voor interdisciplinaire projecten in de sector Gezondheid, Welzijn en Sport.

De wereld verandert in een hoog tempo. Het Koning Willem I College wil haar studenten goed voorbereiden op een meer diverse, complexe en constant veranderende wereld. Daarom hebben zij in al hun bol4-opleidingen een interdisciplinair project opgenomen. Binnen deze projecten werken studenten samen met studenten van andere opleidingen aan levensechte opdrachten. Studenten kunnen zo meer betekenis geven aan de werkelijkheid en leren dat meerdere inzichten vaak nodig zijn om tot een ander denken en innovatie te komen. Daarnaast hopen zij als school actieve betrokkenheid te kunnen bieden bij reële vraagstukken uit het werkveld.

Wat vragen ze?
Voor de week van 23 april 2018 zijn we op zoek naar opdrachtgevers in de sector Gezondheid, Welzijn en Sport:

o met een actueel of toekomstig probleem binnen de instelling, regio of wijk
o die op zoek zijn naar een innovatieve en creatieve oplossing
o die open staan voor een bedrijfsbezoek voor het onderzoeksdeel van de opdracht
o die op 23 april de opdracht kunnen toelichten (mag ook online of eerder opgenomen zijn)
o die 26 april in de middag beschikbaar zijn om de eindpresentaties bij te wonen (max. 2 uur) en feedback te geven aan de studenten.

Wat bieden ze?
o een denktank van maximaal 25 jonge toekomstige medewerkers
o een creatieve oplossing voor uw vraagstuk
o een inspirerende middag met diverse eindpresentaties en de mogelijkheid om te netwerken met andere bedrijven/instellingen.

Meer weten?

Wil je hierover meer weten, zoek dan contact met Lidy van Oers (projectleider) Marjan Terweij (afdeling Verpleging en Verzorging) of Jeroen van den Brand (projectbureau bedrijven en relaties).

2017-11-21T10:19:45+00:00

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag