Koning Willem I College en VITAM lanceren uitdagende koksopleiding

Koning Willem I College en bedrijfscateraar VITAM hebben een nieuwe koksopleiding ontwikkeld. De feestelijke kick-off van de opleiding vond op 31 oktober jl. plaats met een aantal gastsprekers. In januari 2019 start de eerste lichting van de opleiding met twintig deelnemers.   

De Middelbare Horeca School van het Koning Willem I College is de enige opleider die lesgeeft op basis van de vijf principes van Dutch Cuisine: het werken met duurzame, seizoensgebonden streekproducten en rekening houden met dier, mens en natuur. De missie van VITAM sluit hier goed op aan: mensen verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl. Op alle locaties van VITAM koken de koks dagelijks vers en volgens de duurzame VITAM Seizoenenkompas. De klik tussen beide partijen was er direct.

Koksopleiding
De eenjarige opleiding is in co-creatie tussen het Koning Willem I College en VITAM ontwikkeld. Waarden als duurzaamheid en vitaliteit staan centraal in de lessen. De koks worden opgeleid met innovatieve technieken. De combinatie van reguliere werktijden én op een creatieve, duurzame wijze met gezonde voeding bezig zijn, maakt deze koksopleiding buitengewoon aantrekkelijk.

 

2018-11-06T10:23:18+00:00

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag