Grow Campus feliciteert OCS Consulting met SAS award en groei

OCS Consulting uit ’s-Hertogenbosch is onlangs uitgeroepen tot SAS Reselling Partner of the Year 2016. Daarnaast werd het bedrijf het afgelopen jaar ook Gold-partner van SAS en verdiende het de “Visualization Competency Badge”. SAS is een wereldspeler in statistische analyse software die wordt gebruikt in speciale omgevingen, zoals voor risicoanalyse in de financiële sector. Het bijzondere aan OCS is dat het niet alleen verstand heeft van de software, maar ook beschikt over de benodigde domeinkennis. Hierdoor kan het opdrachtgevers breed en deskundig bijstaan.

Marktwaarde
De award is pas voor een tweede keer uitgereikt en de competency badge bestaat pas sinds juli dit jaar, OCS is de eerste die hem binnenhaalde. Michael Gomes: “Ik ben blij met die erkenning voor al het harde werk. En ik denk dat het een stukje marktwaarde vertegenwoordigt: OCS is een goede SAS-partij. Het is een stap voor verdere groei.” Het partnership Gold houdt in dat OCS voldoet aan een aantal criteria die SAS stelt. “Bijvoorbeeld dat je meerdere mensen hebt opgeleid in meerdere vakgebieden”, legt Gomes uit. Glimlacht: “We zijn trots en dat willen we van de daken schreeuwen.”

Bootcamp 
OCS Consulting is sinds 1998 actief in Nederland. De laatste drie jaar groeiden ze van twintig naar vijftig medewerkers. Nieuw is dat ze sinds kort nieuwe medewerkers zelf opleiden in een bootcamp om aan de vraag naar nieuwe medewerkers te voldoen. Bijzonder is dat al hun mensen gecertificeerd zijn in uiteenlopende vakgebieden. OCS is de eerste die dit in Nederland heeft bereikt, waarschijnlijk ook op de Europese markt.

‘s-Hertogenbosch bruist
Als het aan Gomes ligt, wordt die groei de komende jaren voortgezet: “Onze ambitie is om de komende jaren te verdubbelen in omvang, nieuwe markten te betreden en internationaal te gaan.” Verhuizen denkt hij niet aan. “Je bent buiten de Randstad, maar voor mij is ‘s-Hertogenbosch het midden van het land: alle belangrijke bestemmingen bereik je binnen het uur. Van Limburg tot Amsterdam. Daarnaast bruist ’s-Hertogenbosch. Er gebeurt veel. Dingen die ik in andere steden niet zie. ’s-Hertogenbosch ondersteunt bedrijven met allerlei initiatieven.”

2016-11-16T10:03:47+00:00

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag