Feestelijke heropening School voor de Toekomst

School voor de Toekomst, het toekomstcentrum van het Koning Willem I College, is het afgelopen jaar grondig verbouwd en weer ‘future proof’ gemaakt. Op donderdagmiddag 2 februari 2017 wordt de vernieuwde School voor de Toekomst officieel heropend. De officiële openingshandeling zal door Wethouder Eric Logister samen met een student van het Koning Willem I College worden verricht.

In het afgelopen jaar is School voor de Toekomst veranderd in een eigentijds toekomstcentrum van het Koning Willem I College, waar studenten en medewerkers vorm geven aan duurzaam, toekomstbestendig onderwijs. Alle activiteiten in School voor de Toekomst staan in het teken van inspiratie, innovatie en integratie. Hiervoor wordt bewust de samenwerking met partners gezocht: onderwijs, overheid, ondernemers, onderzoek en ouders. Ontmoeten en verbinden staan centraal in het gebouw en in het concept. Samen innoveren en samen zorgen voor integratie van de vernieuwing in het onderwijs.

Openingsbijeenkomst
Het programma van de Openingsbijeenkomst voor genodigden en pers ziet er als volgt uit:
Officiële opening door wethouder Eric Logister met korte introductie door Jeanette Noordijk, voorzitter College van Bestuur
Uiteenzetting over het onderwijs van de toekomst in relatie met het bedrijfsleven, prof. dr. A.C.J.M.(Ton) Wilthagen, hoogleraar Arbeidsmarkt op Tilburg University
Hospitality-mogelijkheden van School voor de Toekomst, Mark Raaijmakers, afdelingsdirecteur Middelbare Horeca School
Bekijken vernieuwde ruimtes onder het genot van een drankje en een hapje.

School voor de Toekomst is onderdeel van het Koning Willem 1 College op de Vlijmenseweg 2, ’s-Hertogenbosch. Voor meer informatie:
Bureau Bedrijven & Relaties
Roy van Heumen
E: r.vanheumen@kw1c.nl
T: 073 624 9 918

2017-01-26T11:19:54+00:00

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag