Feed Design Lab 2017-08-03T17:59:34+00:00

Feed Design Lab

Het onderzoek-& educatiecentrum voor innovatie en verduurzaming van de diervoerindustrie. Feed Design Lab beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om educatie en onderzoek te ondersteunen. In de proeffabriek zijn de nieuwste technologieën en machines aanwezig.

De belangrijkste activiteiten van Feed Design Lab zijn het verhuren van de een proeffabriek, het verzorgen van trainingen en het ontwikkelen van projecten. Feed Design Lab is hierin uniek:  nergens in Europa vinden onderzoek, productie van proefvoeders en opleiding in hetzelfde instituut plaats. Feed Design Lab kan worden opgesplitst in drie ‘Business units’, namelijk: Faciliteiten, Projecten en Educatie. Al deze activiteiten komen in de praktijk tot uitdrukking in het ‘innovatieprogramma’ dat bestaat uit vier programmalijnen.

Feed Design Lab is jong, ambitieus en in staat snel resultaat te leveren. In 2013 werd binnen een jaar tijd een proeffabriek gerealiseerd en de officiële opening van Feed Design Lab was in 2014 een feit. Voor vele belangstellenden een indrukwekkende prestatie. De ambities van Feed Design Lab gaan verder. Zo staan onder andere een uitbreiding van de faciliteiten, opleidingen en het innovatieprogramma in onze toekomstvisie. Dit alles draagt bij aan de missie om tot een duurzame diervoederindustrie te komen. Integriteit, flexibiliteit en professionaliteit zijn hierbij de kernwaarden.

Bedrijven kunnen bij het Feed Design Lab deelnemen aan diverse trainingen, de fabriek huren voor testen en partner worden van het Feed Design Lab. Feed Design Lab telt 85 partnerbedrijven uit binnen- en buitenland.

Openingstijden: werkdagen van 8.00-17.00 uur. Kosten voor gebruik: offerte op maat, partnerschap kost €2.500 per jaar.

 

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag