Faciliteit om van te smullen: restaurants ROC de Leijgraaf

De restaurants van ROC De Leijgraaf in Oss en Cuijk vallen steeds beter in de smaak bij een groter publiek. Onlangs hebben beide restaurants een metamorfose ondergaan. Nog altijd zijn het de praktijkdomeinen voor studenten van ROC De Leijgraaf, zoals koks en horecamedewerkers. Maar de restaurants zijn ook open en toegankelijk (op aanvraag) voor ondernemers in agri en food. Kortom: ondernemers kunnen de kookkunsten zelf komen proeven.

Ondernemers kunnen de studenten in de keuken laten koken met hun (nieuwe) producten of het restaurant onderdompelen in een speciale thema-avond (bijvoorbeeld streekproducten). Ook worden er op verzoek van ondernemers nieuwe smaakconcepten ontwikkeld. De nieuwe opleiding Food Specialist is daar speciaal op gericht. De unieke kracht schuilt in de mooie mix tussen studenten en ondernemers. De restaurants bieden studenten een geweldige leeromgeving in de praktijk, direct in contact met gasten en opdrachtgever. En ze bieden ondernemers een sfeervolle en betaalbare locatie midden tussen de koks- en horecatalenten van de toekomst!

Wat praktische informatie:
• Aanvang van het diner is 17.15 uur, sluiting rond 20.00 uur
• 3-gangenmenu ca. 12,50 euro
• Er zijn geen vaste openingstijden in verband met doorlopende lesprogramma’s. Reserveren is verplicht via tel. 088-0170000.
• Bij groepen vanaf 9 personen (bijvoorbeeld een businessclub) wordt een vastgesteld menu aangeboden

Ben je benieuwd welke faciliteiten de Grow Campus nog meer te bieden heeft? Kijk dan eens bij onze faciliteiten.

2017-03-21T16:22:24+00:00

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag