Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Plantwetenschappers ontmoeten front-end developers, dierwetenschappers ontmoeten experts op het gebied van machine learning, studenten ontmoeten agribusiness partners. Met elkaar gebruiken we de data om prototypes, code en API’s te bouwen om belangrijke datakwesties in de life sciences aan te pakken.

WUR Life Sciences Hackathon
In oktober organiseren FarmHack en WUR een tweedaagse Life Sciences-hackathon. Een event dat data- en technologiegedreven samenwerking tussen studenten, tech-ondernemers, onderzoekers en domeinexperts verkent en aanwakkert. Het doel van de hackathon is om creatieve studenten, jonge professionals én met vertegenwoordigers van toonaangevende Nederlandse agribedrijven samen te laten werken aan uitdagingen uit de wereld van life sciences.

Aanwezige bedrijven
Dit is je kans om jouw talent en creativiteit te laten zien aan toonaangevende bedrijven en organisaties uit de sector, zoals: Hendrix Genetics, (digital fenotyping); Lely in samenwerking met Rovecom, (hack feedalgoritmen), RVO (datagovernance en machine data) en Unilever (duurzame oplossingen voor voedsel en consumentenproducten).

Smart Agri Hubs
De hackathon is onderdeel van in het Europese Smart Agri Hubs-programma, dat het innovatiepotentieel van de digitale agrifoodsector onderzoekt en ontketent. Smart Agri Hubs heeft hiervoor prijzengeld beschikbaar gesteld van € 10.000, – !

Meedoen?
Heb je belangstelling? Reserveer dan 25 en 26 oktober vast in je agenda en stuur een e-mail met je naam en opleiding naar marien.debakker@growcampus.nl.

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag