Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op donderdag 15 maart wordt er bij HAS Hogeschool weer gratis college gegeven vanuit de collegereeks ‘What About Soil?’. Tijdens dit college draait het om de vraag: welke voordelen biedt een gezonde bodem voor voedsel? Sprekers Roel van Wijk (voormalig universitair hoofddocent moleculaire celbiologie aan de Utrecht Universiteit), Jan Diek van Mansvelt (voormalig bijzonder hoogleraar ‘alternatieve’ landbouw in Wageningen, die de Bio-Eko-Biodyn-Permacultuur op de kaart zette) en Anton Nigten (promotieonderzoeker aan de Universiteit van Coventry naar de samenhang tussen bemesting, voeding en gezondheid) zullen hun licht op deze vraag doen schijnen.

Wil je hier ook alles van weten? Dan mag je dit college zeker niet missen!

Locatie

HAS Hogeschool
Auditorium
Onderwijsboulevard 221
‘s-Hertogenbosch

Tijd

Van 17.00 uur tot 21.00 uur

Programma

17.00 uur Inloop met (gratis) lichte maaltijd
18.00 uur Aan het woord: Roel van Wijk
18.45 uur Aan het woord: Jan Diek van Mansvelt
19.30 uur Pauze
19.45 uur Aan het woord: Anton Nigten
20.30 uur Gelegenheid tot napraten
21.00 uur Afsluiting

Aanmelden

Over What About Soil?

Voor ondernemers in de agrarische sector is de bodem een belangrijk onderdeel van het rendement van hun onderneming. Ook maatschappelijk neemt de aandacht voor bodemgebruik toe. Hoe kunnen we werkelijk tot een duurzamere en vitalere bodem komen? Kan kennis over bodemleven en chemische processen leiden tot een oplossing?

In de collegereeks ‘What About Soil?’ van HAS Hogeschool delen experts en gebruikers hun kennis en ervaring op het gebied van bodem in de breedste zin van het woord.

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag