Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Inspirators Food Value

Carlos Faes droomt waarde, stapelt verdienmodellen en behaalt daarmee de hoogste omzet en winst per fruitboom in zijn groene oase, Philips Fruittuin.  De tuin ligt tegen Eindhoven aan, compleet met Landwinkel, appelplukfeest, vergaderruimte en Appelpannenkoekenhuis.

Josse Haarhuis van Buitengewone Varkens raakte geïnspireerd door Hussumer varkens die van waste naar taste groeiden op 100 % Limburgse vlaai. Hij heeft nu 200 varkens in een varkenshoederij waar de burger de varkens voert en de chef-kok zijn klant is.

Roger Engelberts is directeur van Imagro, een bureau vóór verandering en vernieuwing. Zijn visie is dat succesvolle concepten en innovaties ontstaan door co-creatie, mensen branchevreemd te laten gaan, er vanuit nieuwe perspectieven naar te kijken. Hij was lector co-creatief ondernemerschap aan de HAS Hogeschool.

Programma

Deze inspiratiesessie maakt deel uit van Innovation Makers Agrifood. Gedurende de challenge werken young professionals aan real life vragen uit de praktijk. Naast de lezingen van Carlos Faes, Josse Haarhuis en Roger Engelberts heb jij de gelegenheid om bij een van de teams aan te sluiten en tijdens de werksessies met hen mee te denken. En daarmee bij te dragen aan de ontwikkeling van hun proof of concept. Meer info: www.brabant.nl/innovationmakers.

Aanmelden

Je deelname aan de inspiratiesessie is gratis. Je kunt digitaal inschrijven. Tot maandag 4 november 8.00 uur kun je kosteloos annuleren. Stuur dan een bericht naar ima@brabant.nl . Bij afmelding hierna of bij afwezigheid brengt de organisatie 10 euro in rekening.

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag