Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Snel een oplossing bedenken voor een complex probleem leidt vaak tot een oplossingsgerichte, doelgerichte aanpak. Daarom organiseren Syneratio en Food Waste Experts een Hackathon FoodWaste.

VAN IDEE TOT BEDRIJF
Deze Hackathon heeft als doel niet alleen maar van probleem naar een oplossing of idee te komen. Studenten worden uitgedaagd om met hun idee samen met experts en deelnemende bedrijven tot een nieuw product, dienst of start-up te komen. Daarom zien we de Hackathon niet als een eindstation, maar als een begin van iets nieuws. 

RACE TEGEN DE KLOK
In 24 uur zullen complexe problemen van grote, bekende bedrijven in de food industrie door jou als student met je team worden opgelost. Om wakker te blijven zijn er diverse mystery-activiteiten over de hele dag verspreid waar je écht aan mee wilt doen!

NEXT GENERATION VOEDSELVERSPILLING
Een groot, relevant probleem waar veel oorzaken en oplossingsrichtingen mogelijk zijn. Stap voor stap willen we dit aanpakken. Eerst door jullie te laten kijken welke frisse ideeën jullie zullen uitwerken, gevoed door een dosis ondernemerschapszin.

WERK SAMEN MET EXPERTS
Laat zien wat je kan en schitter op 19 maart! Experts, belanghebbenden en potentieel investeerders zijn aanwezig om te zien wat je (met je team) in huis hebt om in relatief korte tijd een complex, reëel probleem aan te pakken!

MEEDOEN?
Meld je hier aan!

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag