Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Vanwege te weinig aanmeldingen hebben wij helaas moeten besluiten deze Masterclass te annuleren. Heb je belangstelling, neem dan contact met ons op. We zijn voornemens dit te organiseren op een ander moment.

In deze Masterclass leer je met een ander oog te kijken naar de huidige arbeidsmarkt in de agrifoodsector. Je leert trends en ontwikkelingen analyseren: naar welke beroepen bijvoorbeeld is de meeste vraag? Welke talenten worden gezocht? Je leert de match te maken tussen de gezochte profielen en je eigen kwaliteiten. Ook leer je jouw persoonlijke wensen en vaardigheden te koppelen aan functies én bedrijven. Met die inzichten in zowel jezelf als de markt, versterk je je positie op de arbeidsmarkt.

Trainers: Silvie van Aanholt (Aeres Agree) en Jan Krol (Grow Campus)

Programma
13.30 uur Ontvangst door Jan Krol

  • Kennismaking
  • Toelichting programma en betrokkenen
  • Gebruik werkboek en digitale leeromgeving

14:00 uur Wat is mijn droomcarrière? door Silvie van Aanholt

14.30 uur Agrifood Experience, Inspiratie door Roger Engelberts, lector Co-operatief en Co-creatief ondernemerschap bij HAS Hogeschool

15.15 uur Pauze

15. 30 uur Wat betekent het concreet voor mij als werknemer? door Silvie van Aanholt (Aeres Agree) en gastspreker Daniël Zwiers (Fresh Quality Support)

16.30 uur Afronding en voorbereiding Masterclass 2

17.00 uur Afsluiting

Aanmelden?
Voor deze exclusieve Grow Campus Masterclass is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De Masterclass bestaat uit in totaal 4 sessies waarvan je er minimaal 3 moet bijwonen. De data voor de andere sessies zijn 9 mei, 16 mei en 23 mei (zelfde tijd). Ben je student bij HAS Hogeschool, Avans Hogeschool, Koning Willem I College, ROC De Leijgraaf of Helicon en heb je belangstelling voor deze Masterclass? Stuur dan een mail met een korte motivatie naar jan.krol@growcampus.nl. Vergeet hierin niet je opleiding, jaar en school te vermelden. We hopen je te mogen begroeten op 18 april!

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag