Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Ben je op zoek naar een leuke stage of baan, maar vind je solliciteren hopeloos ouderwets? Kom dan naar het Grow Campus Café! Tijdens dit Café krijg je als student de kans om direct in contact te komen met inspirerende bedrijven en ondernemers uit de agrifoodsector. Je eerste drankje is van ons.

Hoe werkt het?
Voor elk Café nodigen we een spreker uit ons netwerk uit die op zoek is naar jong talent. Deze keer is dat Bas Jurgens van Protix. Na afloop van zijn korte presentatie ben jij aan zet. Onder leiding van een gespreksleider krijg je de kans om hem vragen te stellen en jezelf te profileren.

Op woensdag 28 maart heeft Protix de eer om de aftrap te doen voor het eerste Grow Campus Café in Café Doncurado in Den Bosch. Behalve Protix zijn er ook vertegenwoordigers van andere bedrijven aanwezig, met wie je in gesprek kunt gaan tijdens ‘Meet your own hero’.

Programma

16.15 uur Inloop
16.30 uur Opening door Bart Millenaar (gespreksleider en student bij HAS Hogeschool)
16.35 uur Pitch door Protix en interactie (à la ‘Collegetour’)
16.50 uur ‘Meet your own hero’ kom in contact met Protix en andere bedrijven (zie onder)
17.10 uur Afsluiting en borrel

Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers, dus wees er op tijd bij!

´Protix brings the food system back in balance with nature´
Door het ontwikkelen van slimme technologieën waarmee organisch afval kan worden omgezet in waardevolle voedingsstoffen, wil Protix balans brengen in het voedselsysteem. Dat kunnen ze natuurlijk niet alleen. Momenteel zijn ze op zoek naar engineers, entomologen, teeltdeskundigen, productiemedewerkers en technologen die kunnen helpen met o.a. processing, productontwikkeling, automatisering, data en logistiek.

‘Meet your own hero’
Naast Protix zijn er o.a. mensen aanwezig van:

Schouten Europe
NGN
Nutrilab

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag