Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Data is niets zonder het slim toe te passen. Doe je dit goed, dan kun je zelfs producten voor je laten denken of je laten ondersteunen bij dagelijkse behoeften. Door data slim toe te passen kun je het leven veiliger, gezonder, efficiënter en duurzamer maken. Wel altijd op een verantwoorde manier, waarbij de grondrechten van mensen worden beschermd. De menselijke component mag nooit uit het oog verloren worden.

Den Bosch kiest voor toonaangevende datastad. Als datastad zetten we data in voor een beter leven van inwoners, bezoekers en ondernemers. Met de toegevoegde waarde van onderwijstalent in data en in samenwerking met maatschappelijke partners.

In de week krijgen de diverse doelgroepen (overheid, onderwijs, bedrijven, bewoners en bezoekers) een uitgebreid aanbod van inspirerende sprekers, demonstraties en workshops verspreid over diverse locaties in de stad. Sub thema’s, waarin data een belangrijke rol spelen, komen aan de orde zoals; mobiliteit, energie & duurzaamheid, gezondheid, veiligheid en agri & food.

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag