Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Weet jij wat er speelt in 2040? Tijdens de workshopcyclus Trendwatching denk je na over trends en onderzoek je toekomstscenario’s voor bedrijven. Lijkt dit je wat? Volg dan de workshopcyclus vanaf november. In 6 workshops bedenk je voor Hutten Catering een toekomstscenario omtrent de circulaire economie volgens het Trenddriven Innovation Canvas.

Circulaire economie
Nu grondstoffen steeds moeilijker te winnen zijn en de afvalberg blijft groeien, is omschakelen naar circulaire economie een oplossing. Producten en grondstoffen worden hierin maximaal hergebruikt. Tijdens deze workshopcyclus onderzoek je hoe het bedrijf Hutten Catering hierop kan inspelen.

Combinatie theorie en praktijk
Samen met studenten van andere opleidingen duik je in korte tijd in de theorie, onderzoek je trends en werk je scenario’s uit voor Hutten Catering. Elke bijeenkomst krijg je theorie en wordt er een terugkoppeling van je gevraagd. Tijdens de laatste bijeenkomst op locatie bij Hutten Catering presenteer je de conclusies en aanbevelingen.

Jij  
Jij bent student van HAS Hogeschool, Avans Hogeschool, Koning Willem I College, ROC De Leijgraaf of Helicon en je bent ondernemend, gemotiveerd en proactief. Na je studie ambieer je een leidinggevende of ondernemende functie in het bedrijfsleven. Je werkt graag samen met mensen met een andere achtergrond in een multidisciplinair team en je bent niet bang voor onzekerheid en onduidelijkheid.

Resultaat
Met deze workshop verrijk je je cv. Na afloop ontvang je een aanbeveling op je LinkedIn-profiel.

Data en locatie

  • Dinsdag 6 november van 16.00 tot 19.00 uur (Avans Hogeschool Den Bosch)
  • Dinsdag 13 november van 16.00 tot 19.00 uur (idem)
  • Dinsdag 20 november van 16.00 tot 19.00 uur (idem)
  • Dinsdag 27 november van 16.00 tot 19.00 uur (idem)
  • Dinsdag 4 december van 16.00 tot 19.00 uur (idem)
  • Dinsdag 11 december van 16.00 tot 19.00 uur (Hutten Catering in Veghel).

Aanmelden
Meld je vóór 1 november aan voor de workshop Trendwatching.

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag