Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Benieuwd naar visies, beleid & innovaties in de Agri & Food sector en het enorme belang van geo-informatie daarbij? Kom luisteren, leren, ontmoeten en vooral bijdragen aan deze kennis- & netwerkdag. Op deze interactieve dag worden beide werelden bij elkaar gebracht.

Het doel is te komen tot nieuwe inzichten en oplossingen die bijdragen aan het verduurzamen van het voedselsysteem. Onderwijs en onderzoek, agrarische ondernemers en bedrijfsleven schetsen de uitdagingen met betrekking tot het voedselsysteem en waar ze staan met het gebruik van en de behoefte aan Geo-Informatie. In een forum discussie tussen Geo experts en experts uit de Agri wereld wordt ingegaan op de praktijk en de uitdagingen van vandaag.

Programma

De dag is ingedeeld in twee formats. De ochtend wordt gebruikt om visies, ervaringen, behoeften en ideeën te delen. Aansprekende inleiders inspireren en interactie wordt gestimuleerd. ’s-Middags treffen we elkaar in parallelle sessies in een brainstorm/workshop format. In de brainstormsessies  worden meerdere concrete vragen vanuit de AgroFood sector met vertegenwoordiging van de sectoren en experts aangepakt. Uitgangspunt is wat kan Geo betekenen om mijn probleem op te lossen?

Vanuit verschillende thema’s gaan we in kleine groepen aan de slag. Trekkers vanuit o.a. ZLTO, HAS, WUR modereren de door hen ingeleide themagroepen.

Deze interactieve kennis- en netwerkdag wordt georganiseerd door de Zuidelijke Land & Tuinbouw Organisatie (ZLTO), HAS Hogeschool en Ruimteschepper. De dag vindt plaats bij ZLTO | HAS Hogeschool, AgrifoodPlaza, Onderwijsboulevard 225, 5223 DE in ‘s-Hertogenbosch.

Blijf op de hoogte (oud)

  * verplicht veld

Stel hier uw vraag