Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

‘The Netherlands has become an agricultural giant by showing what the future of farming could look like’ (National Geographic, 2017)

Nederland staat wereldwijd bovenaan als het gaat om innovaties in de agrarische sector. Dat is iets om zeer trots op te zijn en dat willen wij dus graag zo houden. Om die reden moeten we blijven ontwikkelen en blijven innoveren. Verbindingen leggen tussen verschillende sectoren is wat ervoor zorgt dat Nederland bovenaan staat. De link tussen de Agro en de Tech sector is in onze ogen dé manier om onze huidige positie te versterken en de maatschappelijke vraagstukken te beantwoorden.

Op 1 maart 2018 organiseert de ZLTO voor u de Agri Tech Tour.

Dit maal brengen we een bezoek aan de Glastuinbouw. Tijdens de tour maakt u kennis met de sector, bestaande spelers, uitdagingen en krijgt u inzicht in de praktijk. Zo liggen er kansen op het gebied van de mechanisering van de oogst, efficiënter transport van de producten binnen het bedrijf en gelijkheid van het klimaat binnen de kas.

Aan u de taak om de uitdagingen om te zetten in marktkansen. Gebruik Nederland als uw proeftuin en springplank om deze internationale markt te gaan bedienen.
Om u zoveel mogelijk ruimte te bieden voor inhoudelijke vragen en verdieping, hebben wij een beperkt aantal plekken.

Het programma ziet er als volgt uit:
  • Presentatie van onze sectorspecialist over de Nederlandse Glastuinbouw
  • Inhoudelijke rondleiding door de ondernemer van een glastuinbouwbedrijf met aubergines
  • Luxe lunch
  • Inhoudelijke rondleiding door de ondernemer van een glastuinbouwbedrijf met paprika’s
  • Netwerkborrel
  • Vervolg: Een gesprek met een van onze adviseur om de concrete ideeën uit te werken

Voor € 300,- per persoon (leden van de Grow Campus Bedrijvencommunity betalen € 250,-) kunt u deelnemen aan deze dag. U wordt verwelkomt in de agrarische wereld en u krijgt de kans speler te worden in deze innovatieve sector.

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag