Studentencommunity 2017-03-09T14:54:41+00:00

Studentencommunity

Ben je student en wil je tijdens je studie je cv verrijken, zodat je straks makkelijker jouw droombaan vindt? Sluit je dan aan bij de studentencommunity van de Grow Campus. Zo kun je meewerken aan interessante projecten, in contact komen met topwerkgevers en deelnemen aan leuke events.

Bedrijven willen graag in contact komen met jong talent, zodat ze al in een vroeg stadium hun toekomstige medewerkers kunnen leren kennen. Samenwerken met studenten is voor bedrijven interessant omdat zij met hun creativiteit, open blik en kennis van de laatste ontwikkelingen op het vakgebied mee kunnen denken over innovaties. De Grow Campus verbindt studenten met bedrijven. Samen bouwen we aan een interactief platform dat voorop wil lopen in de agrifoodsector.

Volg ons op LinkedIn

 


Deze animatiefilm is gemaakt door Maikel van Weert, Cas van de Pol en Brent van den Hove, studenten
Mediavormgever 
aan het Koning Willem 1 College.

Projecten

Ben jij student bij Avans Hogeschool, HAS Hogeschool, Koning Willem I College, ROC de Leijgraaf of MBO Helicon? Dan ben je automatisch aangesloten bij het netwerk van de Grow Campus en kun je deelnemen aan onze projecten. Het belangrijkste kenmerk van deze projecten is dat ze multidisciplinair zijn. Dat betekent dat studenten en docenten van verschillende opleidingen én van verschillende scholen aan het project werken. Welke studenten we zoeken, is afhankelijk van de projecten. En die zijn heel divers. Dus of je nou voedingsmiddelentechnologie, bedrijfseconomie, milieukunde, marketing, informatica, tuinbouw of veehouderij studeert: je kunt je altijd aanmelden bij de studentencommunity.

Als het projectteam gevormd is, ga je aan de slag. Iedereen brengt zijn eigen (vak)kennis in. Zo werk je met studenten, docenten en experts aan een oplossing voor een bedrijf. Je laat dan meteen zien wat je in huis hebt én je bouwt je netwerk op. De looptijd van een project kan sterk variëren. Als je graag mee wilt werken aan een project, maar er is geen ruimte in jouw studieprogramma dan kun je het project naast je opleiding doen. Ook is het mogelijk om het project als onderdeel van je studie uit te voeren, bijvoorbeeld in de vorm van een afstudeeropdracht of stage. Dit laatste gebeurt altijd in overleg met je opleiding.

Meld je hier aan voor de Studentencommunity

Geslacht*

School*

Klas*

Waar heb je belangstelling voor?
projectenvacaturescarrièremarktenbedrijven ontmoeten

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag