Bedrijvencommunity 2019-10-14T12:02:26+00:00

Overzicht van bedrijven die zich hebben aangesloten bij de Grow Campus

Ook lid worden?
Ook lid worden?
NGN
NGN
NGN is a frontrunner in offering innovative sustainable and tasty solutions for feed, food and fertilizer applications with insect ingredients.
NoFood Wasted
NoFood Wasted
NoFoodWasted maakt van voedselverspilling een keuze. Onze praktische oplossingen voorkomen derving, zijn rendabel en werken voor iedereen. Geen geitenwollensokkenideologieën, maar gewoon een kwestie van doen. Minder verspillen, meer besparen!
Keesmakers
Keesmakers
In kees worden de melkvetten door plantaardige oliën vervangen die rijk zijn aan onverzadigd vet. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat kees 50% minder verzadigd vet bevat. Daarom is kees goed voor je cholesterol. Bovendien bevat kees 25% minder zout en dat is goed voor je bloeddruk.
Agri Food Health Innovation Centre
Agri Food Health Innovation Centre
Agri Food Health Innovation Centre is dé ontmoetingsplaats voor (startende) life sciences bedrijven. Onze doelstelling is startende Life Sciences ondernemers bedrijfsmatig te ondersteunen in de beginfase van de onderneming.
FoodSquad
FoodSquad
Ons voedselsysteem schreeuwt om vernieuwing. Foodsquad streeft naar de realisatie van een nieuw voedselsysteem, waarin voeding daadwerkelijk bijdraagt aan een beter leven. Foodsquad is ontstaan door de samenwerking tussen bedrijven en instellingen waarbij innovaties, nieuwe producten en andere voeding gerelateerde diensten worden ontwikkeld en getest.
Studio Y
Studio Y
De startup simulator van STUDIO.Y is een unieke leeromgeving waar jonge talenten en organisaties op een veilige manier leren hoe een startup werkt en hoe je als team ondernemend denkt en doet. Op basis van echte challenges uit de praktijk laten wij jonge talenten samen met ervaren ondernemers co-creëren.
Protix
Protix
Insects are nature’s greatest upcycler. They can take organic waste and quickly recycle it into high quality protein, vitamins and amino acids. Protix produces insect based proteins and lipids at scale and works with communities to create locally recovered protein cycles.
Koppert Cress
Koppert Cress
Koppert Cress is gespecialiseerd in ‘Cressen’, zaailingen van unieke planten, met elk hun eigen, verrassende invloed op de zintuigen. Smaak, geur, gevoel of presentatie, er is een cress voor alle toepassingen. En de keuze wordt steeds groter. Ieder jaar wordt minstens één nieuw product toegevoegd aan het sortiment ‘Micro-vegetables’.
Kuijpers Installaties
Kuijpers Installaties
Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener met ruim 950 medewerkers en een omzet van 163 miljoen euro. Ze ontwerpen, bouwen én onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie en dragen daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving.
OCS Life Sciences
OCS Life Sciences
OCS Life Sciences is een specialistisch CRO, dat zich richt op het leveren van hoogwaardige expertise en diensten. Met ervaring in alle fasen van klinisch onderzoek in een groot aantal therapeutische gebieden kunnen de diensten van OCS Life Sciences geleverd worden als een resourcing oplossing of in de vorm van een project. OCS Life Sciences is een divisie van OCS Consulting.
Fortified Food Coatings
Fortified Food Coatings
In de klassieke Franse keuken werken chef-koks al eeuwenlang met gelatine. Deze oude techniek heeft Fortified Food Coatings verbeterd door de gelatine te verrijken met calcium, vitamine D en eiwitten (collageen peptiden). Ze brengen deze nutriënten in een dun laagje gelatine aan op de maaltijd. Hiermee slaan ze twee vliegen in één klap.
VME Engineering
VME Engineering
VME is dé specialist in process- én packaging engineering, hygiënisch design en het bijbehorende projectmanagement. Ze ontwerpen volgens de meest recente richtlijnen, codes en standaarden op het gebied van hygiëne en kwaliteit. Opdrachtgevers in Nederland en Engeland waarderen deze liefde voor food en techniek. De filosofie van VME Engineerding luidt niet voor niets: “Enjoy Projects“.
Inno Food Campany
Inno Food Campany
Inno Food Company is distributeur in vooraanstaande food merkproducten. Ze helpen inkopers en category managers bij het vinden van (nieuwe) merken, producten en concepten die bij moeten dragen aan differentiatie en maximaal rendement. Inno Food Company helpt fabrikanten met het bouwen van haar merken in de Nederlandse en Belgische foodmarkt.
Waterschap de Dommel
Waterschap de Dommel
Waterschap De Dommel is dé waterpartner in Midden-Brabant. Samen met anderen werken we aan droge voeten, voldoende en schoon water. Het waterschap draagt actief bij aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving. Een leefomgeving waarin mensen graag wonen, werken en recreëren met goede condities voor ondernemers.
Sligro
Sligro
Sligro is een toonaangevende totaalgroothandel voor professionals in food. Het bedrijf is onderdeel van het beursgenoteerde Sligro Food Group. Met 49 zelfbedieningsgroothandels, 9 bezorggroothandels en een assortiment van ruim 60.000 artikelen bedient Sligro bedrijfsmatige klanten in heel het land. Sligro voorziet deze klanten van kwalitatieve food, non-food en dagverse producten.
Hutten
Hutten
Hutten voegt met gastvrijheid, ambachtelijk bereid eten en drinken toe aan een beter, leuker, gezonder, lekkerder, eerlijker en duurzamer leven. Voor opdrachtgevers, hun gasten en medewerkers, voor de samenleving. Medewerkers heten bij ons samenwerkers. Want we doen het samen. Geluk loopt daar als een rode draad doorheen, want gelukkige samenwerkers dragen met passie hun werk uit.
Brabant Water
Brabant Water
Brabant Water is het drinkwaterbedrijf dat aan 2,5 miljoen inwoners en bedrijven in Noord-Brabant drinkwater levert. 800 medewerkers zorgen ervoor dat onze klanten altijd en overal in Brabant kunnen rekenen op zuiver en veilig drinkwater. Een verantwoordelijke taak en daar handelen we ook naar. Wij streven niet naar winst, maar wel naar de beste kwaliteit en dienstverlening.
charles river
charles river
Waar u ook bent in de wereld, Charles River staat klaar voor u met meer dan 64.000 vierkante meter laboratoriumruimte. Ze investeren voortdurend in nieuwe technologieën en verbeterde faciliteiten. Charles River is een internationaal opererend gerenommeerd contract-research laboratorium. Het bedrijf is gespecialiseerd op het terrein van milieu- en veiligheidsonderzoek voor nieuwe en bestaande geneesmiddelen en chemicaliën.
Marel
Marel
Marel is sterk vertegenwoordigd in de Benelux: van de ruim 4700 Marel-medewerkers werken er meer dan 1800 in Nederland. De Industry Centers “Pluimvee” en “Verderverwerking”, gevestigd in Boxmeer, opereren wereldwijd onder de respectievelijke merken Marel Poultry en Marel Further Processing. Marel Benelux verzorgt de verkoop, installatie en het onderhoud van het gehele assortiment van Marel.
Koppert Biological Systems
Koppert Biological Systems
Koppert Biological Systems wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren. In samenwerking met de natuur maken zij de landbouw gezonder, veiliger en productiever. Koppert Biological Systems biedt een geïntegreerd systeem van specialistische kennis en natuurlijke, veilige oplossingen die de gezondheid, weerbaarheid en productiviteit van gewassen verbeteren.
Ahold Delhaize
Ahold Delhaize
A world-leading food retailer with 6,500 stores worldwide and 375,000 people, serving 50 million satisfied customers a week. Their strong and trusted local consumer brands, millions of loyal customers, and dedicated associates make them leaders in their markets. Selling great food has been their core business for 150 years.
Schouten Europe
Schouten Europe
Vanuit de overtuiging dat de wereld behoefte heeft aan een voedselpakket dat minder op dieren en sterker op planten steunt, wil Schouten Europe consumenten een duurzaam alternatief bieden voor vlees. Schouten Europe wil op een eerlijke en transparante manier produceren met respect voor mens, dier en milieu.
Van Iersel Luchtman Advocaten
Van Iersel Luchtman Advocaten
Van Iersel Luchtman is het advocatenkantoor voor de ondernemer. Ze ondersteunen bedrijven en ondernemers in hun groei, of staan ze bij in uitdagende tijden. De specialisten van het brancheteam Food zien dat bij iedere stap in de voedselketen verschillende juridische kwesties spelen. In die gevallen bent u het meest gebaat bij advies van een specialist die ervaring heeft met zowel die specifieke kwestie als de foodbranche in z’n geheel.
Floating Farm
Floating Farm
De Floating Farm is een transparante boerderij op het water waar bezoekers de koeien zien en kunnen kennismaken met alle processen die plaatsvinden op de boerderij. Op de Floating Farm wordt verse melk geproduceerd en verwerkt tot gezonde melkproducten voor jong en oud, dicht bij de eindgebruikers in de stad.
TB Brown BV
TB Brown BV
Passie is de innerlijke motor die TB Brown drijft. Met ruim 30 jaar ervaring heeft TB Brown met deze passie een rijke expertise verworven op het gebied van instantkoffie. TB Brown produceert tailormade instantkoffieconcepten en legt zich toe op het perfect melangeren en verpakken van deze producten. Ze bedienen een brede markt en leveren producten voor een grote verscheidenheid aan private labels.
Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken
Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken
De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland. De Rabobank draagt met moed en daadkracht bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen in de samenleving. De missie van de Rabobank luidt ‘Growing a better world together’.
Matchcare
Matchcare
Matchcare voorziet organisaties, professionals, individuen en het sociaal domein van loopbaan- en arbeidsmarktinformatie, waarmee zij inzicht vergroten en eigen regie kunnen nemen over de persoonlijke en/of organisatie ontwikkeling. Dit alles om duurzaam aantrekkelijk te zijn op de arbeidsmarkt.
Aeres Agree
Aeres Agree
Aeres Agree is dé partij voor het vinden en binden van de juiste professionals in de agrofoodsector. Of het nou gaat om werving en selectie, uitzenden, detacheren of payrolling: wij zijn de strategische gesprekspartner voor alle personeelsvraagstukken binnen het groene domein.

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag