Cases gezocht voor Avans Multidisciplinary eXperience

Wil je als bedrijf of ondernemer een frisse blik op bedrijfsprocessen of zoek je een team dat creatief met je meedenkt bij een vraagstuk? Schrijf dan nu in voor de Avans Multidisciplinary eXperience (AMX) van 8 tot en met 12 april 2019. Een studententeam gaat met jouw case aan de slag en komt binnen een week met een innovatieve oplossing!

Aan AMX werken bijna duizend derde- en vierdejaars Avansstudenten van tien verschillende opleidingen mee. Zij zetten hun tanden in uitdagende real life cases van 60 bedrijven. Een team werkt  de hele week op locatie van de opdrachtgever aan de case. Zij worden ondersteund met interactieve boostsessies en expertlezingen, en begeleid door ervaren docentcoaches. Creativiteit wordt gestimuleerd en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Enkele voorbeelden van vorige real life cases:

  • ‘Onderzoek de levensvatbaarheid van een nieuw horecaconcept’
  • ‘Ontwikkel een nieuw verdienmodel voor de app veiligebuurt.nl’

Doe ook mee!
Meedoen is kosteloos. De accountmanagers van AMX helpen je bij het helder formuleren van je vraagstuk. Er zijn een paar voorwaarden:

  • Je hebt een concrete opdracht, die zowel uitdagend is voor de studenten als voor de organisatie.
  • Er is op je bedrijf een ruimte beschikbaar met wifi waar drie studententeams een week lang kunnen werken.
  • Je bent in de week van 8 april beschikbaar voor ondersteuning.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Avans Ondernemerscentrum (088 – 525 77 37), bekijk de website of vul het formulier in.

2019-01-25T15:22:04+00:00

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag