Avans ABC Factory helpt ondernemers met innovatievraagstukken

Als ondernemer ben je vaak al zo druk met je dagelijkse werkzaamheden, dat je te weinig toe komt aan vragen over de ontwikkeling van je bedrijf. Hier en daar wat fijn slijpen van de bedrijfsprocessen of verbreding van het productassortiment maakt nog geen baanbrekende innovatie. Vaak blijft het bij renovatie in plaats van innovatie.

Wat is de ABC Factory?
Avans Hogeschool kent de dilemma’s van ondernemers in de agri & food maar al te goed. Recent is binnen de opleiding Advanced Business Creation de nieuwe ABC Factory opgericht, waar ondernemers kunnen aankloppen voor hulp bij innoveren.

De ABC Factory is een creatieve werkplaats op de Grow Campus van Avans Hogeschool. In die werkplaats wordt dagelijks samengewerkt tussen  hbo studenten, docenten en experts. Dit gebeurt zowel live als virtueel. Ondernemers en bedrijven die al een tijdje rondlopen met hun innovatievraagstuk kunnen uiteraard terecht bij de ABC-Factory. De ondernemer formuleert zelf een duidelijke, heldere en afgebakende studentenopdracht. Daar zetten de studenten hun tanden in. Docenten en experts worden op basis van de opdracht ingevlogen om mee te helpen. Elk innovatievraagstuk uit de agri & food is gewenst; of het nu om de implementatie van een vernieuwend marktconcept gaat of om het optimaliseren van de innovatiekracht binnen een bedrijf. De deur van de ABC-Factory staat altijd open!

Kijkje achter de schermen.
Alvast een kijkje nemen in het leven van een ABC Student? Bekijk hier de video.

Meer weten?
Wil je meer weten of de mogelijkheden verkennen wat de ABC-Factory voor jouw bedrijf kan betekenen, neem dan contact met ons op.

2017-11-28T15:26:42+00:00

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag