Amphera profiteert van aantrekkelijk vestigingsklimaat op de campus

De Grow Campus biedt (nieuwe) bedrijven in agrifood volop de kans zich te nestelen in een innovatieve biotoop. De Jamfabriek, BIM-bedrijfsverzamelpanden en Agri&Food Plaza herbergen een grote diversiteit aan bedrijven. Vooral bedrijven op het snijvlak van voeding en gezondheid weten de weg naar de Grow Campus te vinden. Dat is onder andere te danken aan de spilfunctie van het Brabant Life Science Seed Fund  dat nestelt in Agri&Food Plaza. Een bedrijf dat slim gebruik maakt van deze innovatieve Bossche biotoop is Amphera BV.

Veelbelovende immunotherapie
Amphera BV ontwikkelt een veelbelovende nieuwe immunotherapie tegen mesothelioom (asbestkanker). Deze ziekte wordt veroorzaakt door inhalatie van asbestvezels. De gemiddelde overleving na diagnose is 9 maanden. Met de huidige standaardbehandeling met chemotherapie wordt dat gerekt tot 12 maanden. De immunotherapie van Amphera BV slaat aan bij proefpersonen en verbetert de kwaliteit van leven aanzienlijk.

In het hart van de wereld van voeding en gezondheid
Als loot aan de stamboom van het Brabant Life Science Seed Fund bevindt Amphera zich in het hart van de wereld van voeding en gezondheid. Met het Jeroen Bosch Ziekenhuis met haar specialisten op nog geen steenworp afstand aan de ene kant en alle onderwijsinstellingen met hun talenten en faciliteiten aan de andere kant, is de Grow Campus voor een bedrijf als Amphera BV de ideale voedingsbodem voor groei.

Vestigingsmogelijkheden
De Grow Campus heeft diverse aantrekkelijke vestigingsmogelijkheden voor agrifood bedrijven. Voor start-ups en mkb onder andere de AgriFood Plaza aan de Onderwijsboulevard. Net daarbuiten bevinden zich de Jamfabriek en de bedrijfsverzamelpanden van de BIM. Tevens zijn er mogelijkheden voor nieuwbouw rondom de Onderwijsboulevard en op bedrijventerrein de Rietvelden. De Grow Campus heeft daanaast een uitstekende ligging dichtbij de snelwegen A2, A59 en A65 en is goed bereikbaar via openbaar vervoer. Op en directe nabijheid van de Grow Campus zijn vele ontmoetingsfaciliteiten, horecagelegenheden en winkels gevestigd.

2017-02-23T10:29:22+00:00

Blijf op de hoogte (oud)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Stel hier uw vraag